به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی فلفل دلمهای را به شما آموزش دهیم.
مواد اولیه:
ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری
برگ بو ۳عدد
فلفل سیز تند ۱۰عدد
سرکه به میزان لازم (حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه)
سیر سیر ۵حبه
خیار ۲عدد
گل کلم (کوچک) ۱عدد
فلفل دلمهای (رنگی) ۳عدد
نمک به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
ابتدا فلفل دلمهای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.
پس از خشک شدن آنها را به اندازههای دلخواه خرد کرده و روی پارچهای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود.
پس از خشک شدن گل کلم و فلفل خیارها را خرد کرده و رویشان ۲ قاشق چایخوری نمک بپاشید و ۱ ساعت صبر کنید، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.
تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمهای قرار دهید، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و بمدت ۵ دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند، سبزیجات را پس از اینکه ۵ دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند.
برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه، ۲ قاشق چایخوری نمک، فلفل سبز تند و برگ بو را درون قابلمهای بریزید و ۵ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها و ادویه ترشی را درون شیشهای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نکات:
۱) در صورت تمایل مقداری هویج هم به ترشی اضافه کنید.
۲) میتوانید گل کلم را از ترشی حذف کرده یا به جای آن از کلم قرمز استفاده کنید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/