به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکثر افرادی که طرفدار شیرینی و شکلات و دسرهای خامهای هستند، خامه شکلاتی را دوست دارند. خامه شکلاتی را میتوان به عنوان صبحانه یا عصرانه به همراه نان و بیسکوییت و دسرهای مختلفی مثل پنکیک و وافل سرو کرد یا از آن برای تزیین کیکها و کاپ کیکهایی که تهیه میکنید استفاده کنید. در ادامه به طرز تهیه خامه شکلاتی نگاهی میاندازیم.
مواد لازم
خامه ۲۰۰ سیسی
شکلات تختهای ۷۵ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
شکر ۴۰ تا ۶۰ گرم
وانیل به مقدار دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه خامه شکلاتی
ابتدا شکلات تختهای را کاملا خرد کنید و در کاسه یا ظرف شیشهای بریزید. حالا شکلاتها را به روش بن ماری ذوب کنید. قابلمهای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا آب آن جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، ظرف شکلات را داخل آب جوش قرار دهید و شکلاتها را آب کنید. البته باید به این نکته توجه کرد که اگر شکلاتها زیادی آب شوند، طعم خود را از دست میدهند؛ بنابراین وقتی شکلاتها حالت نرم به خود گرفتند و دانههای شکلات از بین رفت، ظرف را از آب جوش بیرون آورید.
حین آب شدن شکلاتها، میتوانید به آن وانیل هم اضافه کنید. بعد به شکلاتها، خامه و شکر را اضافه کرده و با همزن برقی بهخوبی آنها را هم بزنید. سپس پودر کاکائو را با استفاده از الک به خامه اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
بعد قابلمهای را پر از آب و یخ کنید و ظرف مخلوط را داخل آن قرار دهید و با همزن برقی دوباره شروع به هم زدن خامه شکلاتی کنید. در این مرحله حین هم زدن بهتر است خامه را بچشید. اگر مخلوط، شیرینیِ لازم را نداشت میتوانید به آن شکر اضافه کنید. آنقدر هم بزنید که خامه کاملا فرم بگیرد؛ تا این حد که وقتی ظرف شیشهای را برمیگردانید خامه از آن بیرون نریزد.
خامه شکلاتی حاضر است. میتوانید از این خامه برای تهیه کیک خامهای شکلاتی یا شکلات صبحانه استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/