سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید نمایندگان مردم مازندران در نشست با رئیس مجلس:

ظرفیت‌های مازندران مغفول مانده است

نمایندگان مازندران در نشست با رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کردند ظرفیت‌های مازندران در کشور مغفول مانده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران در جلسه بررسی نظام مسائل استان مازندران که با حضور محمدباقر قالیباف در بابلسر برگزار شد با اشاره به قابلیت‌های استان مازندران، یکی از دغدغه‌های جدی استان را پیگیری مجلس برای تکمیل پرونده استان مازندران در بحث منطقه آزاد اعلام کرد و گفت: منطقه آزاد برای توسعه استان کمک کننده است و برای دستیابی به این هدف نمایندگان مجلس نگاه ویژه‌ای برای محقق شدن این طرح باید داشته باشند.

او افزود: ایجاد منطقه آزاد در استان فرصتی برای توسعه ظرفیت‌های صادراتی و تعاملات مازندران با کشور‌های اوراسیا و همسایگان شمالی فراهم خواهد کرد.

مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان نیز در این نشست گفت: برای حمایت از کشاورزان شمالی سازمان برنج در کشور باید شکل بگیرد.

او با بیان اینکه ظرفیت‌های بالای استان مازندران مغفول مانده است، افزود: با توجه به قابلیت‌های فراوان مازندران در بخش‌های کشاورزی و دامپروری ایجاد مجموعه‌های کلان دامپروری و کشاورزی در استان ضرروی است.

منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای با بیان اینکه مازندران در تراز مناسب اقتصادی کشور قرار ندارد، گفت: میانگین احداث پروژه‌های عمرانی استان بین ۱۸ تا ۲۲ سال است.

او افزود: کشاورزان استان نگران افزایش قیمت نهاد‌های کشاورزی و دامی هستند و ادامه افزایش قیمت این نهاده‌ها کشاورزی استان را با چالش بزرگی مواجه می‌کند.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مازندران استان توانمند در حوزه‌های مختلف است، اما از این قابلیت‌ها به خوبی استفاده نمی‌شود.

او از رئیس مجلس خواست کارگروه ویژه‌ای برای رفع موانع قانونی سرمایه‌گذاری در استان تشکیل شود.

علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مازندران در نظام بودجه بندی کشور، استانی دیده می‌شود، اما خدمات ملی ارائه می‌دهد، گفت: به نوعی بی‌عدالتی در تدوین بودجه‌ای استان مازندران دیده می‌شود.

کمال علیپور نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار در مجلس شورای اسلامی، نیز گفت: ضریب بودجه استان مازندران ۴.۶ دهم است و اگر این ضریب در این مجلس افزایش یابد بسیاری از مشکلات استان حل می‌شود.

او با بیان اینکه از ظرفیت کشاورزی استان مازندران به صورت مناسب استفاده نمی‌شود، گفت: بخش کشاورزی اگر توسعه پیدا کند استان‌های شمالی زمینه رفع بسیاری از نیازمندی‌های کشور را فراهم می‌کنند.

غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی بندر امیرآباد گفت: در مجلس قبلی قانون ممنوعیت برداشت چوب از جنگل تصویب شده، اما مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده و سبب از دست رفتن شغل بسیاری از افراد شده است.

بیشتر بخوانید:

او افزود: نرخ بیکاری در شرق استان مازندران بیش از ۱۸ درصد است که انتظار داریم توجه مناسبی به این بخش انجام شود.

مرادیان نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار با اشاره به مشکلات پسماند و کمبود آب در استان، گفت: معظل زباله‌ها و تامین آب در روستا‌های استان از موضوعات اساسی است که باید به آن توجه شود.

او ادامه داد: تعطیلی البرز مرکزی یک چالش جدی بود و مردم منطقه انتظار یک حرکت اساسی از این مجلس دارند.

فیروزجائی نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه سه استان شمالی قطب اساسی کشاورزی هستند، گفت: برنج با توجه به اینکه یکی نیاز اساسی کشور است متولی ندارد.

او افزود: واردات برنج در فصل برداشت، انگیزه کشاوران را کاهش می‌دهد.

محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، گفت: برای کشاورز مازندران سودی ندارد که در زمینی متری ۱۰ میلیون تومان برای برنج کیلویی ۲۰ هزارتومانی کار کند.

او افزود: برای درآمد پایدار باید به دنبال اشتغال پایدار باشیم

فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، نیز گفت: ۲۵ درصد درآمد خانوار‌های مازندرانی از کشاورزی است و این نشان می‌دهد کشاورزی به خوبی دیده نشده است.

او افزود: مازندران را بدون برنامه استان معین استان‌های تهران و البرز کردند چه طور استانی که خودش برای سکونت دچار مشکل است را به عنوان استان معین دیگر استان‌ها قرار می‌دهند.

حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ۳۵ درصد واحد تعطیل است، گفت: مرغ‌داری‌ها و دامداری‌ها به دلیل گرانی نهاده‌ها در حال تعطیلی هستند.

او افزود: زیرساخت‌های استان مازندران در حوزه بهداشت و درمان مناسب نیست.

انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.