سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مناظره انتخاباتی آمریکا؛ از بایکوت صدای آمریکا تا ماله‌کشی BBC فارسی

اولین مناظره انتخاباتی ترامپ و بایدن با حاشیه‌های فراوان برگزار شد اما نحوه پوشش این انتخابات توسط رسانه‌های فارسی زبان در نوع خود جالب توجه بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اولین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا بامداد چهارشنبه برگزار شد؛ مناظره‌ای که اغلب کارشناسان آمریکایی آن را شرم آور توصیف کردند.

در این مناظره دونالد ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن دموکرات درباره موضوعاتی از قبیل انتصاب قاضی جدید برای دادگاه عالی آمریکا، شیوع کرونا، وضعیت اقتصادی، مسائل نژادی و خشونت در شهر‌ها بحث کردند.

در این مناظره بار‌ها دو طرف به یکدیگر و خانواده هم حمله کردند، بار‌ها دو نامزد جمهوری خواه و دموکرات وسط حرف یکدیگر پریدند و حتی بایدن در بخشی از صحبت‌هایش ترامپ را «دلقک» خواند و به او گفت: «خفه شو»، از سوی دیگر ترامپ بار دیگر تاکید کرد که اگر تقلب شود او مجدداً رئیس جمهور نشود، نتایج انتخابات را نمی‌پذیرد.

پس از ۱۲ ساعت از پایان این مناظره، نگاهی به پوشش اینستاگرامی این برنامه از سوی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان انداخته ایم:

صدای آمریکا، بایکوت مناظره از سوی رسانه آمریکا

بخش فارسی صدای آمریکا که بودجه‌اش از دولت آمریکا تامین می‌شود، در اقدامی عجیب و تامل برانگیز و در حالی که حتی پیش خبر مناظره ترامپ و بایدن را منتشر کرده بود، هیچ خبری از این مناظره جنجالی در اینستاگرامش منتشر نکرد.

جالب توجه بود که تلگرام این شبکه ماهواره‌ای نیز خبری از مناظره منتشر نکرد.

رادیو فردا؛ وقتی قطع درختان گردو در خوانسار از مناظره آمریکا مهمتر می‌شود

رادیو فردا دیگر رسانه وابسته به آمریکا هم خبری از مناظره بایدن و ترامپ را منتشر نکرد و تنها شب قبلش پیش خبر مناظره را روی خروجی اش منتشر کرد.


بیشتر بخوانید


رادیو فردا درحالی درباره مناظره حاشیه ساز آمریکا مطلبی منتشر نکرد که گویا «قطع درختان گردو در خوانسار» برایش بیشتر اهمیت داشته است.

بی‌بی‌سی فارسی و ماله کشی

بی‌بی‌سی فارسی مناظره دو کاندید جمهوری خواه و دموکرات را به طور کامل پوشش داد و ۳ پست اینستاگرامی خود را به این موضوع اختصاص داد.

البته بسیاری از کاربران بابت ترجمه کلمه SHUT UP (خفه شو) که بی بی سی فارسی آن را «ساکت شو» ترجمه کرد، انتقاد کردند و معتقد بودند که آن‌ها کلمات بدتر از این را علیه ایران به راحتی منتشر کرده بودند.

ایران اینترنشنال و اختصاص ۱۰پست به مناظره

دیگر رسانه انگلیسی که به موضوع مناظره بایدن و ترامپ به طور ویژه پرداخت، ایران اینترنشنال بود که ۱۰ پست اینستاگرامی را به این موضوع اختصاص داد.

 من‌وتو، و یک پست غیرمستقیم

بخش اینستاگرامی من‌وتو نیز هیچ خبری را مستقیم درباره مناظره بایدن و ترامپ منتشر نکرد و تنها یک اظهار نظر از روحانی درباره این انتخابات را پوشش داد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
هادی
۱۰:۵۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
این شبکه های ضد اسلام حامی تروریسم باید خیلی بیشتر مورد توجه رسانه های انقلابی قرار بگیره تا هویت این شبکه ها برای مردم بیش از پیش آشکار بشه باید هر شب از سیاست های مخرب و ضد حقوق بشری این شبکه ها برای مردم گفته بشه تا شاید آنهایی که از راه منحرف شدند دوباره بازگردند
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
نمیدونم میگن جنگ رسانه ای هست کدوم احمقی به حرف اینا گوش میده تا حالا هر چی گفتن فقط دروغ بوده
ناشناس
۰۶:۲۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
خجالت کشیدند که دمکراسی دورعین و حقوق بشر دورعین را به تصویر بکشند
چونکه چند دهه تبلیغات دمکراسی west را کرده اند
حالا در کما رفتند که حقیقت را نشان دهند
بلاخره ماه همیشه پشت ابر نمیماند
یک روز ذات خبیث و شیطانی شون برملا میشه ِمثل این یکی
ناشناس
۰۴:۱۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
البته که از نظر منطقی، قطع درختان گردو از انتخابات آمریکا مهمتره و نهایتش اونجا یا بایدن میشه یا ترامپ یا شورش میشه ولی ما باید به فکر محیط‌زیست کشور خودمون باشیم
ناشناس
۰۱:۳۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
سلبريتي هاي هميشه در صحنه چرا لال شدن