سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فینگر فود گوشت و نان پیتا

فینگر فود را می‌توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می‌شود. فینگر فود را می‌توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد. فینگر فود در دو نوع سرد و گرم وجود دارد.
در ادامه طرز تهیه فینگرفود گوشت و نان پیتا که به سادگی درست می‌شود آمده است:

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده به میزان لازم
نان پیتا یک بسته
فلفل دلمه و قارچ به میزان لازم
نمک، لفل و زردچوبه به میزان لازم

بیشتر بخوانید


مراحل تهیه:
ابتدا پیاز را تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید ٬ نمک و زرد چوبه را بیفزایید.
در ظرف جداگانه‌ای فلفل دلمه و قارچ را با تفت دهید سپس آن را به گوشت تفت داده شده بیفزایید و آن را کنار بگذارید.
یک عدد نان پیتا را بردارید و مواد را در قسمت وسط نان قرار دهید. بطور دلخواه می‌توانید کمی جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و بعد نان را به صورت رولت بپیچید.
حالا هر نان پیتا رول شده را به سه قسمت تقسیم کنید و رول‌ها را در سینی فر قرار داده و مقداری پنیر پنیزا روی رول‌ها بریزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه و تا طلایی شدن پنیر در فر قرار بگیرد.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/
برچسب ها: فینگر فود ، سلامت ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.