به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت ۸ ماه از بیماری کووید ۱۹ و مبتلا شدن بسیاری از مردم شرایط برای رفتن به مراکز درمانی و بیمارستانها سخت شده است. ویروس کرونا یکی از پیچیدهترین ویروسهای قرن اخیر است و هر روز در افراد بیمار با علامت جدید نمایان میشود. این ویروس تاکنون باعث بروز بیش از صد علائم در بیماران شده است و ذهن بسیاری از افراد را آشفته کرده که آیا به کرونا مبتلا شدهاند یا خیر.
با وجود شرایط پیش آمده ویروس کرونا و آنفلوانزا افراد زیادی برایشان سوال پیش میآید که چه هنگام و با داشتن چه نوع بیماری باید به بیمارستان ها مراجعه کنند. تا حدودی مشخص است افرادی که بیماری های زمینه ای دارند باید تحت درمان پزشک خود باشند و از رفتن به مراکز درمانی، ترس نداشته باشند.
افراد در صورت مشاهده این نوع بیماری باید به پزشک مراجعه کنند:
- مشکلات اورژانسی قلب به خصوص برای کسانی که سابقه فشار خون بالا دارند.
- جراحی قلب و باز کردن عروق.
- مشکلات روانپزشکی که زندگی را مختل کرده است؛ مانند افسردگی حاد یا شدید شدن فوبیا یا وسواس.
- مشکلات ضروری ارتوپدی مانند شکستگی دست و پا.
- قند کنترل نشده برای بیماران دیابتی.
- جراحی آب سیاه چشم.
- زنانی که سابقه سرطان پستان در بستگانشان دارند و موعد چک آپ شان فرا رسیده است.
- وقتی خانمی در معاینه خانگی علائمی مانند خونریزی یا غده میبیند.
- واکسیناسیون کودکان.
- در ضمن باید توجه کرد که افراد مبتلا به ام اس، به این بهانه که ایمنی بدن شان پایین میآید، داورهایشان را قطع نکنند و با پزشک مشورت کنند.
- مبتلایان به سرطان هم برای زمانبندی درمان باید با پزشک مشورت کنند.
- به جز موارد اورژانسی، برای سایر چک آپهای دورهای صبر کنیم و هر زمان که شرایط شهرمان از حالت هشدار خارج شد، اقدام کنیم.
بیشتر بخوانید
به همین دلیل مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ایران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این که در دوران کرونا برای چه بیماری هایی حتما باید به پزشک مراجعه کنیم، اظهار کرد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه افراد باید کمی بیشتر از قبل مراقب خود و خانوادشان باشند. تنها راه مقابله با این ویروس منحوس زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است که تا حدودی می توان به راحتی آن را کنترل کرد.
او گفت: اگر افراد این نکات را رعایت نکنند باید بدانند که هیچ گاه نمی توانیم زنجیره انتقال این ویروس را قطع کنیم. زیرا ویروس هر لحظه غیرقابل پیش بینی عمل میکند.
محرز بیان کرد: در صورت حاد شدن بیماری حتما به مراکز درمانی و بیمارستان ها مراجعه کنید تا پزشک با توجه به تشخیص خود درمان را به خوبی شروع کند.
انتهای پیام/