سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اشترودل گوشت

در این مطلب قصد داریم روش تهیه اشترودل گوشت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اشترودل گوشت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم خمیر:

تخم مرغ ١ عدد
شکر ١ چ خ
شیر ولرم ۱ لیوان
آرد ٤ لیوان سر خالی
روغن ۶ ق غ
پودر خمیر مایه ۱ ق غ
نمک ۱ ق م
پودر سیر ١ ق چ
مواد رومال:
١عدد زرده تخم مرغ
نصف استکان زعفران دم کرده
١ غ ق روغن


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول از همه شیر ولرم رو با شکر مخلوط کردم بعد پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم گذاشتم تا عمل بیاد. حدودا ٥/٦ دقیقه زمان میبره
تخم مرغ و نمک، روغن رو داخل کاسه خمیر زن مخلوط کردم بعد مخمر عمل اومده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد آرد و پودر سیر رو روی مواد الک کردم. آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر بدستتون نچسبه. اگر مثل من با دستگاه خمیر زن کار میکنید حدود ٥ دقیقه با دور کند ورز بدین، اما با دست حدود یک ربع زمان نیاز هست تا حسابی ورز بخوره. بعد جمع کرده و کف ظرف رو کمی چرب کردم و روش رو با سلفون پوشوندم و یک ساعت در محیط آشپزخونه جای تاریک گذاشتم تا به اصطلاح ور بیاید و حجمش دوبرابر شه، بعد از ور اومدن پف خمیر رو با دست گرفتم حالاخمیر ما آمادست، میتونید با هر موادی که دوست داشتین پر کنید. من با مخلوطی از گوشت چرخی و پیاز داغ و ادویه و فلفل دلمه و قارچ و رب (مایه ماکارونی) پر کردم. روش هم پنیر پیتزا زدم و بعد رومال که مخلوطی از زرده و زعفران و روغن هست آماده کردم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقیقه آماده میشه.

منبع: آشپزخونه

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.