سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه هات داگ سوخاری لذیذ و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه هات داگ سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هات داگ سوخاری یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است و شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. هات داگ یکی از انواع غذا‌های فست فود خوشمزه و ایده آل است، که می‌توانید آن را به روش‌های متعددی تهیه نمایید، در این مقاله طرز تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه را گردآوری کرده‌ایم که در اختیار شما قرار خواهیم داد. این نوع هات داگ سوخاری طعمی متفاوت دارد و به ساده‌ترین روش تهیه شده است. برای تهیه این غذای فوق‌العاده از هات داگ سولیکو استفاده شده است. در ادامه مطلب طرز تهیه هات داگ سوخاری سولیکو را در اختیار شما قرار داده‌ایم تا با تهیه آن از طعم بی نطیرش بی نصیب نمانید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری

هات داگ چهار عدد
آرد ۲۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
پنیر ورقه‌ای هشت عدد
سیخ چوبی هشت عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه برای تولید هات داگ سوخاری

ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و به وسیله همزن هم بزنید.

غلظت مواد باید به حدی باشد که دور هات داگ را بگیرد و نریزد.

هات داگ‌ها را از وسط نصف کرده و پنیر ورقه‌ای را دور آن‌ها بپیچید.

درون هر هات داگ سیخ چوبی قرار دهید و داخل مخلوط آرد و شیر فرو برده و در همان حال نگه دارید تا شیر اضافی آن بریزد.

سپس تمام هات داگ‌های آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.

درون قابلمه به اندازه‌ای روغن بریزید که هات داگ‌ها به راحتی در آن سرخ شوند، حرارت گاز را روشن کرده، زمان دهید تا روغن داغ شود.

سپس شعله را کم کنید و سوسیس‌ها را درون روغن قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. هات داگ‌های سوخاری آماده شده را در روی پارچه بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.