به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کرونا حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان خسارت به مشاغل مختلف و اقتصاد استان وارد کرد گفت: ۱۴ رسته به شدت آسیبدیده از کرونا در استان وجود دارد.
او با بیان اینکه حمایت از مشاغل آسیبدیده از کرونا به دو صورت انجام شده است عنوان کرد: افرادی که شغل خود را به طور موقت از دست دادهاند در ابتدای بحران کرونا سامانه بیمه بیکاری تعریف شد و تعداد زیادی از این افراد ثبتنام کردند و برای آن سه ماه لازم بود تنها یک ماه قبل از بحران کرونا حق بیمه پرداخت میکردند.
عزیزی گفت: ۸۶۰۰ نفر در استان موفق به دریافت خسارت یا غرامت ماهیانه شدند که این اقدام برای اسفند، فروردین و اردیبهشت انجام شده است و بعضا با شرایطی ادامه پیدا کرده است.
او افزود: برای بنگاههای اقتصادی اعتباری تخصیص یافت که به بنگاههای به شدت آسیبدیده در رستههای چهاردهگانه پرداخت شود و تاکنون ۱۲۴ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد و سه ماه تنفس به این بنگاهها پرداخت شده است و این موضوع هنوز ادامه دارد.
عزیزی با بیان اینکه براساس آخرین تصمیم دولت مهلت پرداخت و ثبتنام تا پایان مهر ماه ادامه پیدا میکند عنوان کرد: هنوز از اعتبارات استان باقی مانده است و هر چند روز یک بار جلسه کارشناسی برای هماهنگی دستگاههای اجرایی تشکیل میشود.
او گفت: وضعیت پرداخت تسهیلات کرونا در استان بسته به میزان تسهیلات تخصیص یافته نسبت به کشور جایگاه ششم را دارد و امید داریم سرعت بیشتری پیدا کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه افزود: مبنای اولیه برای تسهیلات داشتن کد کارگاهی بیمه تأمین اجتماعی بود، اما برخی کارگاهها به هر دلیلی بیمه نداشتند و این افراد حمایت شدند، اما میزان آن کمتر بود.
عزیزی با بیان اینکه کارگران ساختمانی که از بیمه مناسبی برخوردار هستند، اما سهم بیمه بیکاری هفت درصد را ندارند گفت: اکنون حدود ۲۰ هزار نفر در استان کارگر ساختمانی هستند که ساز و کار خدمت به آنها نیز ادامه دارد.
انتهای پیام/ز