به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در دنیای فینگرفودها وقتی حرف از پنیر و یک سس جذاب به میان میآید، دیگر فرقی نمیکند که آن فینگرفود چی باشد و به احتمال زیاد آن فینگرفود خوشمزه نصف راه را از همین الان به دلتان باز کرده است. رول بادمجان پنیری ما هم از این قاعده مستثنی نیست؛ چون برای تهیه آن، هم از دو مدل پنیر استفاده شده و هم سس معروف و محبوبی به اسم مارینارا، با طرز تهیه رول بادمجان پنیری همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان پنیری
بادمجان متوسط دو عدد
پنیر ریکوتا یک پیمانه
پنیر رنده شده رومانو نصف فنجان
یک عدد تخم مرغ بزرگ به مقدار لازم
سیر خرد شده یک حبه
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
اسفناج ۲۲۰ گرم
سس مارینارا یکونیم پیمانه
پنیر موزارلا خرد شده یک پیمانه
برگ ریحان یا جعفری تازه (ریز خرد شده) دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه؛ رول بادمجان پنیری
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید. در همین فاصله ساقههای بادمجانها را کوتاه کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، بادمجانها را به صورت نازک از طول برش دهید. باید حدود ۱۲ برش داشته باشید.
برشهای بادمجان را روی کاغذ نسوز بچینید و حدود هشت تا ۱۰ دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند.
حالا نوبت آماده کردن مواد داخل رولها است. داخل یک کاسه پنیر ریکوتا، رومانو، تخم مرغ، سیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اسفناج را هم اضافه کنید.
نصف فنجان سس مارینارا را داخل یک ظرف پیرکس بزرگ بریزید و خوب پخش کنید.
چهار برش از بادمجانها را روی سطح کار بگذارید و دو قاشق غذاخوری از مایه آماده شده روی هر کدام بریزید. دقت کنید مواد را طوری بریزید که حدود یک سانتیمتر از لبه بادمجان بدون مواد باشد تا هنگام رول کردن نریزد. هر برش را رول کنید و داخل ظرف پیرکس روی سس بچینید. این کار را برای تمام بادمجانها تکرار کنید.
دوباره کمی سس روی مواد بریزید. مقداری پنیر روی سس بپاشید و برگ ریحان یا جعفری خرد شده را روی سس بریزید و ظرف را حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. رول بادمجان پنیری آماده است.
چند نکته
حتما فر را از قبل گرم کنید.
اضافه کردن تخم مرغ اختیاری است اگر مایل بودید میتوانید آن را به کل حذف کنید.
اگر پنیر رومانو یا ریکوتا در دسترس ندارید، میتوانید فقط از پنیر پیتزا استفاده کنید.
اگر طعم سس مارینارا را دوست دارید، میتوانید این پیتزا را هم امتحان کنید.
سس مارینارا را میتوانید همراه پاستا و در کنار غذاهای دیگر هم سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/