سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مینی پیتزا مخصوص میهمانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مینی پیتزا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا چه کوچک باشد چه بزرگ در ردیف محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین غذا‌ها قرار دارد و انواع مختلف آن در هزاران شهر در سراسر دنیا طبخ می‌شود. تفاوت مینی پیتزا یا پیتزای کوچک همانطور که از اسم آن پیداست تنها در اندازه آن است و به همین دلیل بین بچه‌ها پر طرفدار است. علاوه بر این به دلیل برخورداری از حجم کم‌تر می‌تواند رژیمی و سالم‌تر باشد و حتی در اندازه‌های کوچک‌تر به عنوان فینگرفود در مهمانی‌ها سرو شود.

مینی پیتزا یک ویژگی خوب دیگر هم دارد و آن تنوع است. شما می‌توانید مواد مختلف را در مقیاس کم تهیه و هر پیتزا را با طعم و مواد خاصی درست کنید. ما هم امروز قصد داریم ۳ نوع مینی پیتزای مختلف درست کنیم: ترکیب فلفل قرمز، پیاز قرمز و پستو. پپرونی، قارچ و فلفل سبز. پیتزای مارگاریتا با پنیر موزارلا توپی، گوجه فرنگی گیلاسی و ریحان. اگر شما هم مثل ما عاشق تنوع هستید ادامه این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا

خمیر پیتزای آماده به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
سس پستو به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم
پپرونی به مقدار لازم
فلفل سبز به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
پنیر موزارلا  به مقدار لازم
ریحان تازه به مقدار لازم
پیاز قرمز به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مینی پیتزا

فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن با کم‌ترین ضخامت پهن کنید تا بعد از پخته شدن در فر جای پف کردن داشته باشد.

از یک فنجان فلزی یا شیشه‌ای یا کاتر شیرینی‌پزی برای بیرون آوردن دایره‌ها از خمیر استفاده کنید. از خمیری که پهن کرده‌اید باید بتوانید ۸ یا ۹ دایره بیرون بیاورید.

برای این که خمیر دوباره به هم بچسبد آن را زیر آب بگیرید و دوباره آن را با کمی آرد پهن کنید. دوباره با استفاده از کاتر یا لبه فنجان ۴ یا ۵ دایره دیگر از خمیر بیرون بیاورید. سپس خمیر‌ها را روی سینی فر بچینید و ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید.

در همین حین موادی را که می‌خواهید روی خمیر بگذارید آماده کرده و پنیر را خرد یا رنده کنید.

خمیر را که حالا باید زیر و روی آن کمی ترد شده باشد از فر بیرون بیاورید، روی آن سس گوجه فرنگی، روغن زیتون، سس پستو یا هر نوع سس دیگری را که می‌خواهید به عنوان زمینه قرار دهید. مواد دیگر را نیز بر حسب سلیقه روی سس بریزید و پنیر را به آن‌ها اضافه کنید. حالا پیتزا‌ها را به فر برگردانید و در حالی که مراقب آن‌ها هستید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر بپزید. زمانی که پنیر به اندازه‌ای که دوست دارید آب شد پیتزا‌ها را از فر بیرون بیاورید.

مینی پیتزا‌های جذاب را تا گرم هستند نوش جان کنید!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.