سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک مرغ مجلسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک مرغ یک غذای ساده و خوش آب و رنگ برای تمام فصول است. می‌توانید به سادگی این غذای خوشمزه را بپزید بدون اینکه زمان زیادی را پای اجاق گاز سپری کنید.

در این غذا از سینه مرغ استفاده می‌شود. نکته‌ای که لازم است درباره سینه مرغ یادآور شویم این است که سینه مرغ بسیار سریع خشک می‌شود. جدا نکردن پوست آن تا پایان زمان پخت و همچنین زیاد نپختن آن مانع از خشک شدنش می‌شود بنابراین با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرین مرحله پخت، سینه‌ها را مرطوب و خوش طعم نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

سینه مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ کلم پنچ پیمانه
هویج نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
گشنیز یک چهارم پیمانه
کنجد بوداده دو قاشق غذاخوری
بادام نصف پیمانه
روغن زیتون دو قاشق سوپ‌خوری
سس سویا دو قاشق سوپ‌خوری
سرکه یک چهارم پیمانه
عسل سه قاشق سوپ‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک مرغ

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سینی داغ شود.

مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید سپس در سینی فر گرم شده قرار دهید طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا مرغ بپزد (البته این مدت به ضخامت گوست مرغ نیز بستگی دارد.) مرغ را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود سپس پوست آن را جدا کنید و تکه‌های کوچکی خرد کنید.

در ظرفی، سبزیجات را به همراه بادام بریزید و مخلوط کنید سپس روغن زیتون، سس سویا، عسل، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل سفید را به آن‌ها اضافه و مخلوط کنید.

تکه‌های کوچک مرغ را به همراه مخلوط سبزیجات سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.