سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی لیته مخصوص

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی لیته مخصوص را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر در برنامه غذایی‌تان کتلت یا کوفته دارید یا اینکه می‌خواهید آبگوشت بار بگذارید، دست نگه‌دارید! اول این ترشی خوشمزه را درست کنید، بعد به دنبال درست کردن غذای دلخواهتان بروید. چون این غذا‌ها با ترشی لیته یک طعم و مزه‌­ای پیدا می­کنند که نگو و نپرس!

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته مخصوص خوشمزه

بادمجان گوشتی بی‌دانه یک کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای سبز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه‌ای زرد بزرگ یک عدد
هویج متوسط سه عدد
سیر چهار حبه
گل کلم یک‌دوم یک گل کلم متوسط
فلفل سبز تند دو عدد
مرزه (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
نعناع (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
ترخون (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
گشنیز (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
جعفری (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
پونه (خشک‌شده) یک قاشق غذاخوری
سرکه انگور به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی لیته مخصوص

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید. سپس آن‌ها را روی زغال یا گاز کبابی کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید. سپس بادمجان‌های کبابی را به همراه حبه‌های سیر چرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای‌ها، گل کلم، فلفل سبز تند و هویج‌ها را ریز خرد کنید.

بادمجان و سیر چرخ شده را به سبزیجات خردشده اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.

سبزی‌های خشک‌شده و نمک و زردچوبه را به مواد ترشی اضافه کرده و هم بزنید.

مواد آماده‌شده را درون شیشه بریزید.

سرکه را به‌اندازه‌ای روی ترشی بریزید که سطح آن را کامل بپوشاند.

درب ترشی را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. سپس‌ترشی را به مدت یک هفته تا ده روز در جای خنک قرار دهید.


نکات تکمیلی‌ترشی لیته مخصوص

به‌جای سرکه انگور می‌توانید از سرکه سفید استفاده کنید.
بسته به ذائقه‌تان می­توانید فلفل سبز تند ترشی را کمتر یا بیشتر کنید.
برای کبابی کردن بادمجان می‌توانید از فر هم استفاده کنید.
از سبزی‌های تازه هم می‌توان برای ترشی استفاده کرد. فقط باید سبزی‌ها به‌خوبی شسته و خشک‌شده باشند. سپس سبزی‌ها را خردکرده و درون‌ترشی بریزید.
همه مواد ترشی را می‌توانید چرخ کنید تا شبیه ترشی لیته اصیل شود.
برای بیشتر شدن عطروطعم ترشی لیته می‌توانید از ادویه ترشی هم استفاده کنید.
ترشی لیته را در کنار غذا‌های کتلت، آبگوشت، کوفته و دیگر غذا‌های نانی حتما امتحان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.