سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمولاسیون افزایش دهنده ماندگاری پسته‌تر در دامغان تولید شد

برای نخستین بار در کشور فرمولاسیون محلول افزایش دهنده ماندگاری پسته‌تر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، کاظمی دانشجوی رشته دکترای تخصصی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد در خصوص تولید این محلول گفت: یکی از معضلات و مشکلات صنعت کشاورزی ماندگاری اندک بسیاری از محصولات از جمله پسته تازه است که پس از چند روز آلودگی میکروبی ایجاد می‌کند و سلامتی انسان را به خطر می‌اندازد.

او افزود: با تولید این محلول که از خواص منحصربه‌فرد برخی نانو ذرات برای کنترل رطوبت و جلوگیری از آلودگی تولید شده است، علاوه بر مانع رشد قارچ‌های میکروبی ماندگاری پسته‌تر را از ۵ روز به دو ماه افزایش می‌دهد.

این محقق برای تولید محلول ۲ سال کار تحقیقی انجام داده و این فرمولاسیون به‌صورت پایلوت بر محصول پسته تازه در سال زراعی آزمایش شد.

محلول افزایش‌دهنده ماندگاری بسته به شماره ۹۸۲۴۶ سازمان ثبت اسناد املاک کشور ثبت شده است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.