سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش تصادفات درون شهری در کرمان

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان گفت: سال قبل ۵۰۹۰ نفر در تصادفات شهر‌های استان مجروح شدند که امسال این آمار به ۳۹۹۳ نفر رسید و معادل ۲۲ درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ نجفی، رییس پلیس راهنمائی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان کرمان صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: نوبت دهی اینترنتی در مراکز تعویض پلاک در کشور در تهران اجرا شد و به زودی در استان‌ها اجرا خواهد شد و توصیه ما این است که افراد مراجعه کننده به این مراکز صبور باشند و کسانی که فرصت نقل و انتقال دارند، عجله نکنند و اجازه بدهند طرح اینترنتی اجرایی شود و مراجعان حتما دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

او افزود: یکی از ماموریت‌های مهم پلیس راهور پیشگیری از تصادفات رانندگی است و یکی از مهم‌ترین اهداف ما برقراری ایمنی در ترافیک و حفظ جان انسان هاست.

او با اشاره به آمار تصادفات رانندگی استان کرمان در پنج ماه گذشته سال جاری افزود: خوشبختانه امسال در حوزه‌های درون شهری با کاهش قابل قبول حوادث رانندگی مواجه بودیم.

نجفی تصریح کرد: براساس برنامه ششم توسعه شاخص کاهش سالیانه ۱۲ درصد آمار جانباختگان رانندگی در نظر گرفته شده که این عدد در پنج ماهه امسال در حوادث درون شهری استان کرمان کاهش ۲۳ درصدی داشته ایم.

این مقام انتظامی بیان کرد: سال قبل براساس آمار پزشکی قانونی ۹۷ نفر در حوادث رانندگی شهر‌های استان کرمان جان خود را از دست داده که امسال این آمار به ۷۵ نفر کاهش پیدا کرده است.

او اظهار کرد: در این زمینه در عمده شهر‌های استان آمار تلفات کاهش داشته و برخی برابر با سال قبل و در شهرستان‌های جیرفت، ریگان، عنبرآباد، منوجان، نرماشیر، شهربابک، بافت و رودبار افزایش یک تا دو نفر فوتی داشته اند و در مابقی شهر‌ها تلفات ناشی از حوادث رانندگی کاهشی یا صفر بوده است.

نجفی با اشاره به اینکه در تعداد مجروحان حوادث رانندگی درون شهری استان نیز آمار کاهش داشته، افزود: سال قبل ۵۰۹۰ نفر در تصادفات شهر‌های استان مجروح شده بود که امسال این آمار به ۳۹۹۳ نفر معادل ۲۲ درصد کاهش داشته است.

رییس پلیس راهنمائی و رانندگی استان کرمان گفت: آنچه که مربوط به پلیس است تلاش کردیم با اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی از جمله طرح انضباط بخشی در کرمان و شهر‌های بزرگ، فعال سازی جلسات شورای ترافیک استان، اقدامات مختلف در زمینه فرهنگ ترافیک، برخورد با تخلفات حادثه ساز به صورت ویژه و تدوین طرح جامع کاهش تصادفات استان آمار حوادث را کاهش بدهیم.

او افزود: ۷۹ درصد از جانباختگان حوادث رانندگی درون شهری استان مرد و ۲۱ درصد خانم و بیشترین بازه سنی فوت شدگان بین ۲۰ تا ۳۰ سال بوده اند.

نجفی با اشاره به اینکه ۲۷ رصد جانباختگان افراد بین ۵۱ تا ۷۵ سال بوده اند، بیان کرد: بخش زیادی از آن‌ها عابران پیاده هستند که در این گروه سالمندان آسیب پذیرتر هستند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان کرمان تصریح کرد: حدود ۳۹ درصد از جانباختگان حوادث رانندگی موتورسیکلت سوار بوده و عمدتا علت مرگ آن‌ها عدم استفاده از کلاه ایمنی بوده که متاسفانه این مسئله به دلایل مختلف هنوز نهادینه نشده است.

نجفی با اشاره به اینکه ۳۲ درصد از جانباختگان عابران پیاده هستند، گفت: در کرمان جانباختگان عابران پیاده حدود ۴۰ درصد بوده که جلساتی در زمینه ارتقاء ایمنی ترد عابران پیاده در معابر شهری برگزار کرده ایم و از برنامه‌های امسال کاهش تصادفات عابران پیاده است.

رییس پلیس راهور استان کرمان اظهار کرد: ۸۱ درصد مجروحان حوادث رانندگی نیز آقا و ۱۹ درصد بانوان و بیشترین سنین ۲۰ تا ۳۰ سال معادل ۳۲ درصد بوده است.

اوبا اشاره به اینکه ۵۳ درصد مجروحان موتورسواران بوده اند، افزود: ۹۵۸ نفر عابر پیاده بوده اند، به دلیل اینکه عابران پیاده خطر را باور ندارند و فکر می‌کنند تصادف فقط برای خودرو و موتور است دچار حادثه می‌شوند که در این بخش مسئولیت رانندگان خیلی حساس است.

او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرح ترافیکی ویژه بازگشائی مدارس گفت: بازگشائی مدارس مانند سال‌های قبل نیست و بخش زیادی از آموزش‌ها مجازی است، اما مدارس باز هستند و امسال طرح ویژه ترفیکی مدارس را از ۱۵ شهریورماه اجرا کرده ایم.

او تصریح کرد: دو هفته این طرح با آماده باش ۱۰۰ درصد امکانات خودروئی و نیروی انسانی پلیس اجرا شد و تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.

این مقام انتظامی بیان کرد: تامین نظم و ایمنی ترافیکی و ایمنی دانش آموزان هدف ما از اجرای طرح و نظارت پلیس بر سرویس مدارس است هرچند ترافیک ناشی از بازگشائی مدارس اصلا قابل مقایسه با سال قبل نیست.

او اظهار کرد: کسانی می‌توانند سرویس مدارس داشته باشند که مجوز‌های قانونی را از قبل اخذ کرده باشند و متولی حمل ونقل شهری شهرداری است، اما سرویس مدارس را شهرداری با همکاری آموزش و پرورش سازماندهی و نظارت می‌کند و پلیس نیز نظارت دارد.

نجفی تصریح کرد: مهم‌ترین نکته‌ای که رانندگان سرویس مدارس باید توجه داشته باشند، این است که از هرگونه تخلف حادثه ساز اجتناب کنند که با این تخلفات به شدت برخورد می‌کنیم و تخلفات حادثه ساز خط قرمز پلیس است به ویژه در سرویس مدارس و البته حساسیت و نظارت خانواده‌ها نیز در این قضیه مهم است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان کرمان در ادامه گفت: برای کاهش تجمعات و ارائه بهتر خدمت به مردم، فرآیند ترخیص خودرو‌های توقیفی از طریق دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود که با این کار دسترسی مردم راحت‌تر و بیشتر کار از طریق سیستم انجام می‌شود.

اوافزود: این کار در حال حاضر فقط در مراکز استان‌ها صورت می‌گیرد و شهرستان‌ها جزو برنامه است و کشور در حال پیگیری است که نیاز به یکسری زیرساخت دارد و امیدواریم به زودی در شهرستان‌ها نیز این کار محقق شود.

نجفی در ادامه بیان کرد: یکی از مراکزی که مراجعین زیادی دارد، مراکز تعویض پلاک است که درخواست یک مرکز جدید را برای کرمان به کشور داده ایم.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.