او ادامه داد: در موضوع فشارافزایی و کاهش فشار میدانهای پارس جنوبی و زاگرس چه کار کردهاید؟ چرا ایستگاه تقویت فشار گاز هما راه نیفتاده است؟
حسینزاده گفت: اگر فکری به حال افت فشار گاز پارس جنوبی نکنیم در ۵ تا ۱۰ سال آینده باید بین ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار هزینه شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: در حوزه دیپلماسی انرژی با ۱۵ کشور همسایه هستیم در نتیجه به چه دلیل در قرارداد ترکمنستان به عمان نتوانستیم سهمخواهی کنیم.
او تصریح کرد: با توجه به اهمیت صنایع پایین دست با ارزش افزوده و جلوگیری از خامفروشی چرا خط تولیدی سراسری عسلویه - مرودشت راه نمیافتد؟ با راه افتادن این خط اشتغال زیادی ایجاد میشود.
حسینزاده با بیان اینکه ۲۷ میلیون خودرو در دنیا با سوخت LPG کار میکنند، گفت: چرا ما تنوع سوختی را در بهینهسازی مصرف آن نداریم؟
عضو کمیسیون انرژی مجلس با یادآوری اینکه ایران در بازار جهانی گاز به اندازه ۱.۵ درصد نقش دارد، گفت: ایران تا رسیدن به ۱۰ درصد سهم پیشبینی شده در برنامه ششم راه زیادی دارد.
او تصریح کرد: پنجره قاعده فروش نفت برای تهاتر باید ایجاد شود تا مشکلات شرکتها را حل کنیم و دولت میتواند در این چارچوب بدیهیهایش را جبران کند.
حسینزاده در پایان تأکید کرد: آقای وزیر به ساماندهی کارکنان وزارت نفت رسیدگی کند.
انتهای پیام/