سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی سالاد فصل رنگارنگ و خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه ترشی سالاد فصل آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی سالاد فصل از آن ترشی‌های با رنگ و لعاب است که با آب گوجه تهیه می‌شود. طرز تهیه این ترشی تقریبا به ترشی‌های دیگر شبیه است؛ با این تفاوت که به خاطر آب گوجه داخل آن نکاتی دارد که باید حتما رعایت کنید. علاوه بر نکات، اگر مقدار مواد لازمی که برای تهیه ترشی سالاد فصل در ادامه پرداختیم برایتان کم یا زیاد است، مواد را به نسبت برابر کم یا زیاد کنید. با طرز تهیه ترشی سالاد فصل همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل

گل کلم خرد شده سه لیوان
گوجه فرنگی دو و نیم کیلوگرم
سرکه سفید دو و نیم لیوان
هویج خرد شده دو لیوان
کرفس خرد شده دو لیوان
سیر شش حبه
فلفل سبز تند شش عدد
نمک یک قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

برای شروع تمام مواد را بشویید و به صورت متوسط نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.

گوجه فرنگی‌ها را با نمک داخل مخلوط‌کن ریخته و حسابی مخلوط کنید. سپس آن را داخل یک ظرف در بسته ریخته و حدود ۱۵ ساعت در جای خنک نگهدارید.

بعد از این که گوجه در آب نمک ماند، آن را از صافی رد کرده و داخل یک قابلمه روی حرارت بجوشانید. صبر کنید تا آب گوجه کمی تبخیر شده و یک مایع نیمه غلیظ به دست آورید.

مواد ترشی که شامل گل کلم، کرفس و هویج هستند را به گوجه در حال جوش خوردن اضافه کنید و صبر کنید تا کمی جوش بزنند. سرکه و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و بعد از دو سه دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

بعد از این که مواد ترشی سرد شدند، مواد را همراه سیر و فلفل سبز داخل ظرف مناسب ریخته و در ظرف را محکم ببندید. ترشی بعد از دو تا سه هفته جا میفتد.

نکات طرز تهیه ترشی سالاد فصل

اگر دوست دارید ترشی طعم تند بیشتری داشته باشد، فلفل سبز را خرد کنید و داخل ترشی بریزید.
کلم و مواد ترشی باید فقط حرارت ببینند؛ بنابراین نباید بگذارید آنقدر بجوشند تا نرم شوند.
سیر و فلفل را بعد از سرد شدن به مواد اضافه کنید.
مطمئن شوید که ظرفی که انتخاب می‌کنید کاملا خشک و تمیز باشد. در غیر اینصورت ترشی کپک می‌زند.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
فاطمه
۰۱:۰۱ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
حتما باید مواد رو داخل گوجه در حال جوش بریزیم
ما مواد را بعد ی روز که رو ی پارچه تمیز پهن کردیم
کاملا خشک شد داخل آب گوجه می ریزییم
ولی واقعا خوسمزهه
مریم طبیب زادهممنون
۱۸:۰۹ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
ممنون بسیار بسیار عالی و خوشمزه