سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هيل در تحلیلی بررسی کرد؛

انتخابات آمریکا و چالش‌هایی که ترامپ با آنها روبه‌روست

نشریه آمریکایی هيل در تحلیلی به بررسی چالش‌هایی پرداخت که دونالد ترامپ برای پیروزی در انتخابات ماه نوامبر با آنها مواجه است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی هيل در تحلیلی نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات ۲۰۲۰، بیشتر مبارزات انتخاباتی خود را به انتقاد از رسانه‌ها و رقیبش یعنی «جو بایدن» هشدار درباره این موضوع که اگر دموکرات‌ها وارد کاخ سفید شوند، جناح چپ تندرو به اغتشاش‌ها و ناآرامی‌ها دامن می‌زند و تاکید شدید بر لزوم برقراری نظم و قانون اختصاص داده است.

درست است که حامیان ترامپ در گردهمایی‌های انتخاباتی‌اش با اشتیاق به سخنان او گوش می‌سپارند، اما داستان در سطح کشور کاملا متفاوت است. بر اساس نتایج نظرسنجی ملی «رییل کلییر پالیتیکس» [RealClearPolitics] که روز جمعه منتشر شد، دونالد ترامپ هفت درصد از جو بایدن عقب‌تر است. بایدن در سراسر مبارزات انتخاباتی پیشتاز بوده و تقریبا به مدت یک ماه است که حاشیه تغییر آرای وی ثابت است.

پایگاه اطلاعاتی «فایو ترتی ایت» [FiveThirtyEight] شانس پیروزی بایدن را تا روز جمعه ۷۵ درصد اعلام کرد. کاهش غیرمنتظره کمک‌های مالی هم به مشکلات ترامپ دامن زد. در ماه اوت بایدن و متحدان دموکرات وی توانستند ۵/۳۶۴ میلیون دلار کمک جمع‌آوری کنند و بیش از ۱۴۰ میلیون دلار از ترامپ و جمهوری‌خواهان پیشی بگیرند.

در گزارشی که روزنامه نیویورک تایمز روز دوشنبه گذشته منتشر کرد، آمده بود، ستاد تبلیغاتی ترامپ و متحدان وی تا کنون بیش از ۸۰۰ میلیون دلار از ۱/۱ میلیارد دلاری را که بین ژانویه ۲۰۱۹ تا ژوئیه ۲۰۲۰ جمع آوری کرده بودند، هزینه کرده‌اند. اکنون پرسش مهمی که پیش روی ترامپ و ستاد انتخاباتی وی قرار دارد این است که چگونه آن‌ها قادر خواهند بود محبوبیت وی را تا حدی افزایش دهند که بتواند برای دور دوم وارد کاخ سفید شود.

در هفت مورد از هشت نظرسنجی ملی اخیر مرکز رییل کلییر پالیتیکس، ترامپ ۶ درصد یا بیشتر از بایدن عقب بود. این فاصله بیشتر از آن است که بتواند دستاورد سال ۲۰۱۶ وی را تکرار کند، زمانی که وی هیلاری کلینتون دموکرات را با وجود آنکه در انتخابات مردمی دو درصد کمتر رای آورده بود، در الکترال کالج یا مجمع گزینندگان شکست داد.

البته جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها هنوز به این باور نرسیده‌اند که ترامپ از دور رقابت‌ها خارج شده است. در محافل جمهوری‌خواه این اعتقاد وجود دارد که هنوز راه‌هایی هست که رئیس جمهور بتواند اوضاع را تغییر دهد. حال اینکه آیا ترامپ قادر است این راه‌ها را طی کند، خود سوال متفاوتی است. رئیس جمهور آمریکا بیشتر زمان خود را در دو هفته اخیر به دفاع از اظهاراتش درباره باب وودوارد پرداخت، خبرنگار کهنه‌کار و نویسنده‌ای که از عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا انتقاد کرده بود. ترامپ اظهارات جداگانه‌ای درباره کهنه سربازان نیز دارد که با اعتراض مواجه شده است. اکنون داغ کردن بحث‌های اقتصادی می‌تواند به وی کمک زیادی کند.

فورد اوکانل، راهبردپرداز جمهوری‌خواه، معتقد است بهترین بحثی که ترامپ اکنون می‌تواند به راه اندازد این است که چه کسی قادر است اوضاع اقتصادی آمریکا را سر و سامان دهد. تردیدی وجود ندارد که عملکرد شخصی ترامپ به سادگی بسیاری از مردم را از وی ناامید کرده است. آنگونه که نیویورک تایمز در ماه ژوئن گزارش کرد، برخی از نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که رای دهندگانی که تمایل خاصی به سمت هیچ کدام از دو نامزد ندارند، به شدت به سمت بایدن سوق داده شده اند، درست برخلاف سال ۲۰۱۶ که ترامپ در نهایت توانست رای این گروه را به خود اختصاص دهد.

یک نظریه‌پرداز جمهوری‌خواه که با کاخ سفید در ارتباط است و خواست هویتش افشا نشود، گفت، اگر ترامپ در مباحثات خوب عمل کند و نشان دهد که کشورش پس از آسیب‌های ناشی از شیوع کرونا در حال برگشت به وضع عادی است، می‌تواند گام‌های بزرگی به پیش بردارد. به اعتقاد این نظریه‌پرداز، رای دهندگان می‌خواهند ببینند که هم در زمینه اقتصاد و هم در زمینه مقابله با کرونا کشور در مسیر درست حرکت می‌کند.

به هرحال این خطر برای ترامپ وجود دارد که کووید ۱۹ بر همه چیز سایه افکند. شیوع کرونا یکی از موضوعاتی است که عملکرد ترامپ در آن زمینه ضعیف بوده است. در نظرسنجی اخیر اکونومیست- یوگاو تنها ۳۸ درصد از مردم آمریکا اعلام کردند به توانایی ترامپ در زمینه مقابله با ویروس کرونا اعتماد دارند، درحالی که ۵۶ درصد گفتند احساس خوبی در این زمینه ندارند. 

در هفت موضوع دیگری که در نظرسنجی اکونومیست مطرح شده بود، یعنی مهاجرت، تغییرات آب و هوایی، آموزش، مراقبت‌های درمانی، مالیات، حقوق مدنی و کنترل تسلیحات، بیشتر شرکت کنندگان عملکرد ترامپ را تایید نکرده بودند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.