سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

در این مطلب دستورالعمل تهیه تست فرانسوی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا با امتحان‌کردن آن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شیر: ¼ پیمانه
نان تست: ۴ تکه
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: ¼ قاشق چایخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۲. سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار می‌دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

۳. نان‌ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست‌ها طلایی شد روی آن‌ها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

۵. همچنین می‌توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به‌جای عسل داغ و میوه استفاده کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.