سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر

راهکار‌های مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی استهبان در نشست هم اندیشی درباره ترشیدگی میوه انجیر، گفت: راهکار‌های مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد.

مهدی اعیان منش افزود: آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر و از جمله عوارض کاهش دهنده کمی و کیفی محصول انجیر است .

او اظهار کرد: عدم آبیاری بیش از حد در طول سال ، تربیت و هرس درختان در فصل زمستان، جمع آوری میوه‌های آلوده و معدوم نمودن آن‌ها از جمله اقداماتی است که میزان خسارت این میوه را به شدت کاهش خواهد داد.

اعیان منش افزود: همچنین استفاده از مبارزه رفتاری و تله طعمه‌ای محتوی پروتئین هیدرولیزات ۲.۵ درصد مخلوط با آب و سم، شکر آب با سم - سرکه ، استفاده از بقایای میوه مسموم به حشره کش به عنوان طعمه، سم پاشی و استفاده از کارت زرد باعث پائین آمدن میزان خسارت می‌شود.

او تاکید کرد: هیچ گونه مبارزه شیمیایی برای کاهش آفت مگس سرکه راهگشا نبوده و باغداران باید از روش‌های ارائه شده برای مبارزه با این آفت استفاده کنند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.