آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی استهبان در نشست هم اندیشی درباره ترشیدگی میوه انجیر، گفت: راهکار‌های مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد.

مهدی اعیان منش افزود: آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر و از جمله عوارض کاهش دهنده کمی و کیفی محصول انجیر است .

او اظهار کرد: عدم آبیاری بیش از حد در طول سال ، تربیت و هرس درختان در فصل زمستان، جمع آوری میوه‌های آلوده و معدوم نمودن آن‌ها از جمله اقداماتی است که میزان خسارت این میوه را به شدت کاهش خواهد داد.

اعیان منش افزود: همچنین استفاده از مبارزه رفتاری و تله طعمه‌ای محتوی پروتئین هیدرولیزات ۲.۵ درصد مخلوط با آب و سم، شکر آب با سم - سرکه ، استفاده از بقایای میوه مسموم به حشره کش به عنوان طعمه، سم پاشی و استفاده از کارت زرد باعث پائین آمدن میزان خسارت می‌شود.

او تاکید کرد: هیچ گونه مبارزه شیمیایی برای کاهش آفت مگس سرکه راهگشا نبوده و باغداران باید از روش‌های ارائه شده برای مبارزه با این آفت استفاده کنند.

انتهای پیام/