او ادامه داد: فرشبافانی که در خانه فعال هستند نقش مهمی در اشتغال خانگی و اقتصاد خانوار ایفا میکنند که در صورت عدم حمایت از گردونه تولید خارج میشوند.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای نهاوند افزود: در خصوص بیمه فرشبافان مطابق دستورالعمل، شهرستان از سهمیه مشخصی برخوردار است و تعداد محدودی از آنان از تسهیلات و حمایتهای دولتی بهرهمند میشوند.
ترکمان بیان کرد: با توجه به این سهمیه محدود چنانچه فرش بافانی نتوانند حق بیمه خود را به موقع پرداخت کنند از سهمیه شهرستان کم می شود و این مساله فشار زیادی را به این قشر وارد میکند.
او بر توجه بیشتر به این قشر تاکید کرد و افزود:در دیداری که با تعداد زیادی از فرشبافان داشتیم مهمترین مشکلات خود را بیمه عنوان کردند و از نماینده مردم نهاوند در مجلس نیز درخواست داشتند پیگیریهای لازم از طریق سازمان تامین اجتماعی برای افزایش سهمیه تسهیلات بیمهای را به عمل آورند.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای نهاوند در پایان افزود: شهرستان نهاوند یکی از مراکز مهم تولید فرش دستباف استان است که در صورت حمایت از تولیدکنندگان این عرصه شاهد تولید بیشتر و رونق صادرات و علاوه بر آن ایجاد اشتغال خواهیم بود.
انتهی پیام/غ