سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار چهارمحال و بختیاری:

جوانب بازگشایی مدارس بررسی و نتیجه آن اعلام شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: جوانب بازگشایی مدارس باید به‌صورت کارشناسی و علمی بررسی و نتیجه آن اعلام شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: جوانب بازگشایی مدارس باید به صورت کارشناسی و علمی بررسی و نتیجه آن اعلام شود.

او افزود: البته توجه به نظر وزارت آموزش و پرورش به‌عنوان مجموعه‌ای متخصص در نظام آموزشی کشور، لازم است.

عباسی شیوع ویروس کرونا را مسئله‌ای جهانی دانست و اضافه کرد: سیاست‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش با ۱۴ میلیون دانش‌آموز در کشور به‌موقع و به‌درستی برای مردم تبیین و اطلاع‌رسانی شود.


بیشتر بخوانید


او به فراهم بودن شرایط برای ارایه آموزش‌ها به صورت مجازی اشاره کرد و ادامه داد: البته آموزش‌های فضای مجازی و استفاده از گوشی‌های تلفن‌همراه و تبلت مشکلاتی برای خانواده‌ها ایجاد می‌کند.

عباسی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری موظفند برای بهتر شدن فضای آموزش فیزیکی و رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی مدارس در زمان شیوع ویروس کرونا به آموزش و پرورش استان کمک و راهکار‌های ارتقای این امر را ارایه کنند.

او با اشاره سیاست ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس اظهار داشت: اگر دانش‌آموزی نتواند در این دوران به مدرسه بیاید، روش‌های دیگری برای آموزش و نظارت بر این بخش وجود دارد.

عباسی افزود: امروز در شرایط شیوع ویروس کرونا حفظ سنگر علم و دانش در مدارس مانند سنگر پزشکان و پرستاران در حوزه سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است.

عباسی اضافه کرد: رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری در شرایط کنونی باید بین مردم امیدآفرینی کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود افزود: راه‌اندازی و آغاز به کار مرکز ساماندهی امور متکدیان چهارمحال و بختیاری از سوی شهرداری شهرکرد یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های فرهنگی به‌شمار می‌رود.

عباسی ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظفند برای ادامه فعالیت و تقویت این مرکز به شهرداری شهرکرد کمک کنند.

او افزود: مردم و شهروندان نباید به متکدیان کمک و یا پول پرداخت کنند و کمک‌های خود را موسسات امدادی و خیریه تحویل دهند.

عباسی گفت: شهرداری شهرکرد باید با فضاسازی محیطی، تبلیغات برای همکاری نکردن شهروندان با متکدیان، برخورد با آن‌ها و جمع‌آوری و نگهداری در مرکز ساماندهی امور متکدیان و یا تحویل آنان به خانواده و یا سایر مراکز مرتبط را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.