سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساندویچ نان سیر و پنیر برشته + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه ساندویچ نان سیر با پنیر برشته آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ پنیر برشته (grilled cheese sandwich) سال هاست جز غذا‌های مورد علاقه مردم آمریکا به شمار میره. حالا میشه گفت ساندویچ نان سیر و پنیر برشته یک لول بالاتر از این ساندویچ محبوب آمریکایی هاست. پس قطعا باید خوشمزه‌تر باشه. مطمئنم شما هم مثل من هر غذایی که داخلش پنیر پیتزا باشه رو خیلی دوست دارید. چون این خوراکی ساده طعم عجیبی به غذا‌ها میده. از عطر و طعم سیر و جعفری هم نگم که آدمو مست می‌کنه! این مقدار مواد اولیه برای ۴ ساندویچ کافیه. ولی شما می‌تونید به تناسب جمعیت مقدار اون رو کم یا زیاد کنید.

ساندویچ نان سیر با پنیر برشته رو می‌تونید با سس پیتزا یا سس مارینارا سرو کنید. همچنین این ساندویچ در کنار سوپ گوجه فرنگی یا سالاد فصل می‌تونه یه نهار یا شام افسانه‌ای برای شما و عزیزانتون باشه! میگید نه؟! پس امتحان کنید. برای تهیه این ساندویچ می‌تونید از یک ماهیتابه تفلون یا دستگاه ساندویج ساز استفاده کنید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

نان تست ۸ عدد
پنیر ۲۲۰ گرم (چدار، موزارلا یا آمریکایی)
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای طعم دار کردن نان:

سیر ۴ حبه
کره نرم شده ۸ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مواد لازم را آماده کنید. سیر را رنده و جعفری را نیز خرد کنید. کره نرم شده، جعفری و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. هر چقدر سیر و جعفری ریزتر باشند بهتر است. سپس این مواد را روی هر دو طرف نان تست به خوبی پخش کنید. می‌توانید از یک چاقو یا پالت برای انجام این کار کمک بگیرید. سعی کنید این مواد به صورت یکنواخت روی نان پخش شود. این کار را برای نان بالای ساندویچ نیز انجام دهید.

حالا نوبت می‌رسد به مرحله اصلی کار، یعنی درست کردن ساندویچ نان سیر و پنیر برشته. یک ماهیتابه نچسب بزرگ یا سینی گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید. نان‌های کره‌ای را در ماهیتابه بگذارید. آن‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه گریل کنید. در واقع تا زمانی که هر دو طرف نان تست قهوه‌ای شود باید آن را حرارت دهید. نان تست دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کنید.

حرارت را کم کنید. پنیر‌های رنده شده یا ورقه‌ای را روی نان قرار دهید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. در ریختن نمک احتیاط کنید. چون به هرحال پنیر نیز نمک دارد.

تکه دوم نان را روی لایه پنیری قرار دهید. این ساندویچ باید ۵ تا ۶ دقیقه پخته شود. در حقیقت زمانی که پنیر ذوب شود این ساندویچ‌ها آماده هستند. با استفاده از یک کفگیر چوبی تخت ساندویچ را تحت فشار قرار دهید تا لایه‌ها کامل به هم بچسبند.

تمامی این مراحل را برای نان‌های باقی مانده، کره سیر و پنیر تکرار کنید. ساندویچ‌ها را از وسط نصف کرده و گرم سرو کنید. سس دلخواه یا سوپ گوجه در کنار آن فراموش نشود.

نکات کلیدی:

۱۷۵ درجه فارنهایت (۸۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید. سپس ساندویج‌های آماده شده را در فر قرار دهید تا گرم بمانند.

– به جای ماهیتابه می‌توانید از ساندویچ ساز برای درست کردن ساندویچ نان سیر و پنیر برشته استفاده کنید.

– می‌توانید روی پنیر یک لایه سس پیتزا و فلفل قرمز بریزید.

– می‌توانید ساندویچ را با پنیر موزارلا درست کنید. سپس لایه‌هایی از گوجه فرنگی و ریحان نیز اضافه کنید.

– این ساندویچ‌های کوچک را میتوانید به چهار قسمت برش بزنید و در سینی بچینید؛ و به عنوان پیش غذایی ساده و خوشمزه در مهمانی‌ها سرو کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.