سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه «عدس بل حامد» با طعمی متفاوت

در این مطلب دستورالعمل تهیه «عدس بل حامد» آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «عدس بل حامد» غذایی عربی- لبنانی است که هم می‌توان گرم و هم سرد با نان پیتا (تافتون) به عنوان پیش غذا سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.

مواد لازم:

۶۵۰ گرم عدس سیاه، معادل ۳ فنجان (بهترین جایگزین برای آن عذس سبز فرانسویست)

۱ لیتر آب

۲ عدد سیب‌زمینی، پوست کنده، خردشده

۲ قاشق سوپ‌خوری آرد

۶ حبه سیر، له شده

¼ فنجان گشنیز، خردشده

¼ فنجان آب لیمو

کمی نمک

کمی فلفل


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

عدس‌ها را با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بپزند. سیب‌زمینی‌ها را بیافزائید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند، هر از گاهی مواد را هم بزنید تا عدس‌ها نرم شوند.

سیر و گشنیز را با ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون سرخ نمائید تا نرم شوند. سپس به عدس را بیافزائید.

آرد را در ۲ قاشق سوپ‌خوری آب حل کنید و به عدس اضافه نمائید.

اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند، هر از گاهی آن‌ها را هم بزنید تا نسوزند و نچسبند. پیش از سرو آب لیمو را به آن بیافزائید.

این غذا را هم می‌توان گرم و هم سرد با نان پیتا (تافتون) به عنوان پیش غذا سرو نمود.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.