سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر سابونه یا ساگو کاراملی

در این مطلب روش تهیه دسر سابونه آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر سابونه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید. 

مواد لازم

یک پیمانه سابونه یا ساگو
شیر یک لیتر
یک بسته کرم کارامل
خامه
نصف قوطی شیر عسلی یا کمتر
شکر به میزان ذائقه


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

سابونه رو چند ساعت با آب خیس می‌کنیم بعد قابلمه رو می‌ذاریم روی شعله متوسط گاز. سپس شیر رو هم اضافه می‌کنیم و وقتی خوب جوشید پودر کارامل و مقدار‌ی شیر عسلی رو داخلش می‌ریزیم.

شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره. اگه شیرعسلی دوست ندارید می‌تونید به جاش شکر بریزید. فقط توجه داشته باشید که غلظتش باید از بستنی بیشتر باشه. اگه احساس کردین هنوز شله بذارین بمونه تا خودش رو بگیره.

اگه سفت بود شیر یا آب قاطیش کنید و در آخر یک بسته خامه به موادتون اضافه کنید و بریزید در میکسر. کمی که میکس شد میریزیم تو ظرف سرو می‌کنیم. نوش جان.

منبع: کوکپد

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.