سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه خورشت بامیه جنوبی با لپه

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت بامیه جنوبی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت بامیه جنوبی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم گوشت خورشتی
۲۵۰ گرم بامیه
۱/۳ پیمانه لپه
۸۰ الی ۱۰۰ گرم تمبر هندی
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ حبه سیر
۳۰ گرم کره
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

مواد لازم:

برای تهیه این خورشت لذیذ جنوبی باید ابتدا گوشتش رو بپزیم. پس پیاز رو رنده یا خرد کرده و با مقدار کافی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه. وقتی پیاز کمی سبک شد سیر خرد شده و فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا پیاز خوب طلایی بشه.

بعد رب گوجه رو هم اضافه میکنیم و باز با هم تفتشون میدیم تا رب هم از خامی دربیاد و سرخ بشه.


بیشتربخوانید 


حالا گوشت خورشتی رو که قیمه‌ای خرد کردیم رو به مخلوط رب و پیاز اضافه کرده و کمی تفتشون میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. برای گوشت این خورشت میتونین از گوشت گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون استفاده کنین.

وقتی گوشت تغییر رنگ داد لپه‌هایی که شستیم و برای دو الی سه ساعت خیس کردیم رو هم اضافه میکنیم. احتیاجی به پختن لپه از قبل نیست، چون همراه گوشت کاملا میپزه.

حالا به اندازه کافی آب به موادمون اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت و لپه بپزن.

تا گوشت میپزه تمبر هندی رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم و اجازه میدیم تا برای ۱ ساعت بمونه تا در انتها بتونیم به راحتی تمبر هندی رو با صاف کردن از هسته هاش جدا کنیم.

بعد از گذشت یک ساعت مایع مخلوط تمبر هندی رو از صافی رد میکنیم تا مواد اضافیشون جدا بشه.

بامیه‌ها رو هم با کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

وقتی گوشت پخت، بامیه تفت داده شده و تمبر هندی صاف شده رو به خورشت اضافه میکنیم. بهتره تمبر هندی رو کم کم اضافه کنیم تا وقتی خورشت به ترشی مورد نظرمون رسید دیگه نریزیمش.

حالا اجازه میدیم تا بامیه‌ها هم خوب بپزه و مزه بگیره و خورشت جا بیوفته و تنگ آب بشه.

در نهایت خورشت بامیه خوشمزه و لذیذمون حاضره . نوش جان.

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۰۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
این مدلی میشود خورشت بامیه را پخت خیلی عالی میشود گوشت لپه وپیاز ادویه رب گوجه مثل خورشت قیمه پخت نیم ساعت اخر کار بامیه را سرخ شود سه چهار حبه سیر باهاتفت بخوره ب خورشت اضافه شود باتمرهندی نیم ساعت اخر باهم جاافتاده بشه شوری وترشی بامیه هم خیلی عالی هست
صدف
۰۳:۲۰ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
خبرنگاران جوان با سلام ،تموم غذاهای جنوب اعلا هستند مخصوصا بندر بوشهر ،
ستاره
۲۲:۲۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
والا جنوبی ها بامیه با لپه درست نمیکنن
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
از بامیه خوشم نمیاد. ولی بازم وسوسه شدم درست کنم این غذا رو.شاید هنوز به مزه اش عادت نکردم. خیلی هم خاصیت داره!