سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان قایقی بزرگ ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
جعفری خورد شده ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو خورد شده ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای خلال شده ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

بادمجان‌ها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس به مدت ۲ ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آن‌ها را شسته و خشک کرده و کمی سرخ کنید.

پیاز را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید تا آب گوشت کشیده شده و تفت داده شود. زردچوبه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. سیر را ریز نگینی کرده و به همراه گردو و جعفری خورد شده به مایه گوشتی اضافه کنید.

یک استکان آب به مایه گوشتی اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و مواد به روغن بیافتد. از مایه گوشتی با قاشق برداشته و درون بادمجان‌ها را پر کنید. بادمجان‌های پر شده را درون ظرف مناسب فر بچینید. روی بادمجان‌ها یک خلال فلفل دلمه‌ای گذاشته و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید.

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و وقتی فر گرم شد، ظرف بادمجان را روی پنجره وسط فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزای روی بادمجان‌ها آب شده و رنگ طلایی خوشرنگی به خود بگیرند.
نوش جان.

منبع: ashpazihaye.beynolmelali

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.