سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه دسر هندوانه دارچینی

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر هندوانه دارچینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر هندوانه دارچینی دسری بسیار خوش طعم و خوشمزه است. شما عزیزان ‌می‌توانید این دسر را  برای مهمان هایتان سرو کنید.

مواد لازم:

آب هندوانه ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳/۴ لیوان
چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر پسته مقداری برای تزیین دسر


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید؛ پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید، شکر، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید، لیوان‌های سرو دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان‌ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.