سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با روش تهیه شفته اراکی خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه شفته اراکی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شفته یکی از غذاهای خوش آب و رنگ و زیبای محلی و سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که طبخ آن نیز کار چندان سختی نیست. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
ﮔﻮﺷﺖ ‏ (ﭼﺮخ کرده ‏) ﻧﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﭘﯿﺎﺯ ۱ﻋﺪﺩ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ‏ (ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ‏) ۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
نمک ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ


بیشتربخوانید


ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

▪️ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾک ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﻛﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﯾﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ، ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ، ﺟﻌﻔﺮﯼ، ﻧﻤک ﻭﻓﻠﻔﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ. ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﻭ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺍﺩ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺗﺒﺮﯾﺰﯼ ﻣﻨﺴﺠﻢ ﻭ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﺷﻮﻧﺪ. ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﮔﻠﻮﻟﻪﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮔﺮﺩﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽﻛﻨﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮﺵ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ.

ﻧﻜﺎﺕ:

۱ ‏) ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺮﻛﺰﯼ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﻭ ﺧﻮﺷﺮﻧﮓ ﺑﻮﺩﻥ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺳﺲ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯه ﻛﺎﻓﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﻭ خوﺷﺮﻧﮓ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﺏ ﯾﺎ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
۲ ‏) ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﺳﺮﻭ ﻣﯿ‌‌‌‌‌ﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺳﺮﻭ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺞ ﻧﯿﺰ ﺩﻟﭙﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ.
۳ ‏) ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﺭﺷک ﺩﺭ ﺳﺲ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻭ ﺷﻜﯿﻞ ﺗﺮ ﻛﻨﺪ. ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.