سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرم کارامل بادام عسلی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کرم کارامل بادام عسلی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کرم کارامل بادام عسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ  ۷عدد
شیر  ۳۰۰ میلی لیتر
عسل  ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
خلال بادام  ۱۵۰ گرم
وانیل  ۱ق. چ
شکر  ۱۵۰ گرم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

برای درست کردن بادام عسلی ابتدا شکر را در تابه میریزیم تا کاراملی شود کمی که آب شد بادام را می‌ریزیم هم می‌زنیم بعد از روی شعله برداشته روی کاغذ سیلیکونی ریخته تا خنک و سفت شود. در ظرفی تخم مرغ‌ها را شکسته وانیل را می‌ریزیم خوب هم می‌زنیم، سپس شیر، خامه و عسل را اضافه می‌کنیم خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود.

مایه آماده شده را در قابلمه ریخته روی شعله کم، کمی گرم شد در ظرف‌های کوچک می‌ریزیم در سینی فر چیده حالا در طبقه همکف حرارت دو طرفه دمای ۲۰۰ c به مدت زمان ۲۵ دقیقه گذاشته تا بپزد. بادام عسلی‌ها را خردکرده بعد روی کرم کارامل آماده شده می‌ریزیم و آماده سرو است.

منبع: شبکه آشپزی 

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.