سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بلغور پلو با گوجه

در این مطلب دستورالعمل تهیه بلغور پلو با گوجه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بلغور پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب استان خراسان جنوبی است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این پلوی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور ۱.۵ لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه ۱ عدد
فلفل قرمز ۳ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
نمک به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

▪️بلغور را از ۲ ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می‌دهیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
در بلغور پلو یا همان گندم پلو بلغور قبل از دم کردن باید تفت داده شود تا بوی خامی ندهد.
عزیزی
۰۹:۵۴ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
لطفا اموزش مرغ تنوری بازاری با سویا سس رو اموزش بدید ممنونم
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
بلغور چی؟گندم یا جو یا هردو
چجور بلغوری ،بیشتر توضیح بدید
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
بلغور گندم
سلیم
۰۰:۲۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
بلغور گندم
ناشناس
۲۲:۴۶ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
سلام مقدار برنج رو نگفتین.
ستاره
۱۰:۰۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
برنج نداره گلم