به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ ایمان درخشی رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه با اشاره به پیگیریها برای تبدیل کرمانشاه به شهر خلاق خوراک، گفت: به همین منظور تدوین اطلس خوراک بومی کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته است.
درخشی از همکاری حوزه هنری در اجرای این طرح خبر داد وافزود: شناسایی خوراکهای بومی کرمانشاه ظرفیت خوبی برای معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک خواهد بود.
این مسئول یادآور شد: برای شناسایی این خوراکها، سراغ آشپزها و سرآشپزهای قدیمی و افراد مرتبط با حوزه خوراک رفته ایم تا بتوانیم اطلس کاملی از خوراکهای بومی کرمانشاه تهیه کنیم.
او با اشاره به شناسایی ۸۰ غذای بومی گفت: با توجه به پیگیریهای ابتدایی مشخص شد بسیاری غذاهای بومی و محلی وجود دارد که عملا ما از آن بی خبریم و بسیاری از این غذاها امروزه منسوخ شدهاند و با این کار میتوان این غذاهای بومی قدیمی را هم احیا کرد.
درخشی به کوهستانی بودن استان کرمانشاه اشاره کرد وافزود: همین امر موجب شده تا کرمانشاه تنوع بالایی در گیاهان خودرو، انواع میوه جات و محصولات کشاورزی و تنوع غذاهای بومی و محلی داشته باشد.
رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه برخی غذاهای تهیه شده از برخی گیاهان خودرو در کرمانشاه است، گفت: از جمله این غذاها "خورش ریواس" است و نمونه این غذاها در کرمانشاه بسیار است که غذای مخصوص این خطه هستند و همه اینها ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن کرمانشاه به شهر خلاق خوراک ایجاد کرده است.
انتهای پیام/ز