سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مفیدترین روش پختن سیب زمینی

در مطلب زیر قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه سیب زمینی‌ها را طبخ کنید تا آن‌ها کالری اضافی را جذب نکنند و مواد مفید را حفظ کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصص تغذیه در مقاله‌ای نوشت که چگونه سیب زمینی‌ها را طبخ کنید تا آن‌ها کالری اضافی را جذب نکنند و مواد مفید را حفظ کنند.

سیب زمینی به طور سنتی در روسیه محبوب است. سیب زمینی به خودی خود محصول مضر نیست، مصرف متوسط ​​آن در صورت عدم وجود دارو‌های منع مصرف پزشکی نمی‌تواند به سلامتی آسیب برساند. نکته دیگر این است که این محصول کالری بالایی دارد.


بیشتربخوانید


وی گفت: "مردم به دلیل داشتن نشاسته و کالری زیاد از خوردن سیب زمینیامتناع می‌کنند. سیب زمینی نیز حاوی مقادیر نسبتاً زیادی از نشاسته مقاوم است، این یک نوع مفید نشاسته است. در عین حال مفید بودن ان، بسیار به روش تهیه بستگی دارد".

این متخصص تغذیه توضیح داد: "مرغوب‌ترین غذای سیب زمینی با کالری بالا پس از سرخ شدن به دست می‌آید. سیب زمینی سرخ شده مضرترین گزینه است. سیب زمینی پوره کلاسیک نیز دارای شاخص گلیسمی بالایی است؛ و اگر روغن را به سیب زمینی‌های پوره اضافه کنید، بسیار کالری خواهد شد. "

به گفته وی، شما می‌توانید سیب زمینی‌ها را گریل کنید تا ضمن حفظ مواد مفید، کالری نسبتاً کمی نیز داشته باشد.

ایرینا لیزون توضیح داد: "کم کالری و مفیدترین گزینه سیب زمینی جوان است که با پوست پخته شده و خورده می‌شود. پوست و لایه زیر پوست چنین سیب زمینی حاوی تعدادی آنتی اکسیدان مفید است. 

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.