سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه کوفته کشک اصفهان

در این مطلب روش تهیه کوفته کشک اصفهان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته کشک اصفهان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

 ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده  به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه. سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی می‌چینیم.


بیشتربخوانید


همه کوفته‌ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا کوفته ها ببنده. در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک و ۲ قاشق غذاخوری سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم.

آب که به جوش اومد کوفته‌ها رو از جا یخی درآورده و توی قابلمه میذاریم و شعله گاز رو ملایم می‌کنیم. ظرف مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت به آن ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده بشه.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.