سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراک پیاز شکم پر + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه خوراک پیاز شکم پر آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد و شما می توانید با آن غذاهای بسیار متنوعی درست کنید. پیاز شکم پر یکی از این غذاها است که می تواند یک پیش غذای خوشمزه باشد.

مواد لازم:

۱.۵ کیلو گرم پیاز کوچک

۱ کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ فنجان کوچک رب انار

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

اول، پیاز‌ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید. نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌.

درون پیاز‌ها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.

سپس کاغذ روغنی و فویل رو روی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیاز‌ها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.