سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه آبخیزداری در فاریاب

پروژه پخش سیلاب سایت شماره ۵ حوزه شهری، شهرستان فاریاب صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین به بهره ‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  حمزه احمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: امروزه اهمیت و نقش ویژه پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری بر هیچ کس پوشیده نیست، در همین راستا از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اعتبارات خوبی برای اجرای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

او افزود: مساحت مجموع حوزه‌های آبخیز جنوب کرمان ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار بوده و عملیات اجرایی طرح‌های حوزه آبخیزداری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی بر اساس یک برنامه مدون در حال انجام است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اظهار داشت: پروژه آبخیزداری و آبخوانداری حوزه آبخیز شهری فاریاب که شامل عملیات پخش سیلاب خاکی به حجم ۴ میلیون و ۷ هزار ویک متر مکعب است که امروز به بهره برداری رسید.

اوبیان داشت: میزان اعتبار مصوب این پروژه بیش از ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است و همچنین در ادامه عملیات اجرایی پروژه پخش سیلاب سایت شماره ۱ حوزه آبخیزه شهری این شهرستان نیز با اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال آغاز شد.

احمدی تصریح کرد: طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان شامل عملیات مکانیکی، بیومکانیکی، بیولوژیکی و مطالعات در ۴۲ حوزه آبخیز در حال اجرا و بهره برداری است.

همچنین آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان، که برای افتتاح پروژه‌های اجرایی در هفته دولت به شهرستان فاریاب سفر کرده بود به حمایت بیشتر دولت از انجام پروژه‌های منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: با توجه به بحران خشکسالی، لزوم مدیریت منابع آبی و بهره بردن از بارش‌های جوی نیاز به انجام پروژه‌های آبخیزداری بیش از پیش احساس می‌شود.

او انجام پروژه‌های آبخیزداری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی را گام مهم سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای رفع بحران خشکسالی در ۲ سال اخیر دانست و اظهار امیدواری کرد: با انجام این پروژه‌ها در سراسر استان شاهد اثرات مثبت و تاثیر گذار آن‌ها در افزایش سفره‌های آب زیرزمینی، کنترل فرسایش خاک، حمل رسوب و جلوگیری از بروز سیلاب و جلوگیری از بروز سیلاب ها‌ی ویرانگر باشیم.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.