سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولیانوف: آمریکایی‌ها دست از به مخاطره انداختن خود با توسل به مکانیسم ماشه بردارند

دیپلمات روس به مقامات آمریکا توصیه کرد با تلاش برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، کشور خود را به مخاطره نیندازند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی معتقد است اهتمام آمریکا برای به راه اندازی مکانیسم ماشه علیه ایران دستاوردی جز آسیب به همزمان به این کشور و جامعه بین المللی نخواهد داشت.

میخائیل اولیانوف در پیامی توییتری ضمن بیان دیدگاه شخصی خود در این باره آورد: تاسف آور است که آمریکا بدون هیچگونه توجیهی و برخلاف عقل سلیم سعی در براندازی مکانیسم احیای تحریم‌ها دارد. این اقدام نه تنها برای آمریکا، بلکه برای تمامی (اعضای) سازمان ملل زیان بار خواهد بود. زمان آن رسیده که جلوی چنین اقدامی گرفته شود.

دیپلمات ارشد روس در پیام دیگری با زیر سوال بردن تلاش آمریکا برای توسل به مکانیسم ماشه علیه ایران به مقامات این کشور توصیه کرد از به خطر انداختن کشور خود دست بردارند. در پیام اولیانوف آمده است: اگر آمریکا قطعنامه خود را ارائه کند چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا این قطعنامه منجر به تغییر نظر دیگر اعضای شورای امنیت خواهد شد؟ آیا روشن نیست که هیچ کس حاضر نیست آمریکا را به عنوان عضو برجام به رسمیت بشناسد؟ توصیه خوب: به خطر انداختن کشور خود متوقف کنید.

دیان دجانی، رئیس دوره‌ای شورای امنیت، نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد که در موقعیتی نیست تا اقدامات بعدی را در خصوص بازگرداندن تحریم‌های ضدایرانی انجام دهد، چراکه پیشنهاد آمریکا برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه، نتوانسته موافقت اکثریت ۱۵ عضو شورای امنیت را ایجاد کند.

واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل نیز اعلام کرد نامه هفته گذشته آمریکا به رئیس شورای امنیت، مکانیسم ماشه برای بازگشت خودکار تحریم‌ها علیه ایران را فعال نمی‌کند و نمی‌توان آن را ابلاغیه‌ای تلقی کرد که ذیل بند ۱۱ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت صادر شده است.

آمریکا پیش از این و در جریان رای‌گیری در خصوص تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران نیز به شکستی مطلق برخورد. روسیه و چین به قطعنامه ضدایرانی آمریکا در شورای امنیت رای منفی دادند و انگلیس، آلمان و فرانسه نیز رای ممتنع دادند. تنها جمهوری دومینیکن حاضر شد تا در کنار آمریکا بایستد و قطعنامه پیشنهاد مثبت دهد!

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.