به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کرفس و کالباس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کرفس این سبزی پرفایده، منبع عالی آنتیاکسیدانهای مهم، کاهشدهنده التهاب، کمککننده به هضم بهتر غذا و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با شاخص قند خون پایین است. اما طعم کرفس با وجود تمام این ویژگیها، برای همه دوستداشتنی نیست. حالا تصور کنید قرار باشد سالاد کرفس خالی بخورید؛ کمی غیرقابل تحمل بهنظر میرسد، اما سالاد کرفس و کالباس میتواند یک غذای ایدهآل باشد.
بیشتر بخوانید
یکی از این طعمدهندهها کالباس است. کالباس و ژامبون به عنوان غذاهایی سلامت شناخته نمیشوند، ولی قرار دادن مقدار کمی از آنها در کنار مواد غذایی سالم نه تنها ضرر ندارد بلکه طعم غذا را هم دلچسب میکند. نقش کالباس در سالاد کرفس هم همین طعمدهندگی است. همراه کاله با طرز تهیه سالاد کرفس و کالباس آشنا شوید.
مواد لازم
کالباس ۱۲ تا ۱۶ ورقه
ساقه کرفس به همراه برگ چهار عدد
پیازچه سه عدد
سیب قرمز یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تخممرغ، زرده تخممرغ، آب یک عدد لیموترش، خردل، سیر، نمک و فلفل را داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در زمان مخلوط شدن، روغن کانولا و روغن زیتون را هم کمکم اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.
ساقه کرفس و پیازچه را نواری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. برگهای کرفس را هم به آنها اضافه کنید.
سیبها را به صورت نواری و نازک برش بزنید و آنها را داخل ظرفی با آبلیمو قاطی کنید. سپس آنها را به بقیه سالاد اضافه کنید.
از سس مایونزی که درست کردید به میزان دلخواهتان به سالاد اضافه کنید. میتوانید این سالاد خوشمزه را سس هزار جزیره خانگی هم میل کنید.
کالباسها را نواری برش بزنید و بالا و وسط سالاد بذارید. اگر از برگهای کرفس چیزی باقی مانده برای تزیین آن را هم اضافه کنید. سپس کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/