سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه پلوی ترکیه‌ای درست کنیم؟

در این مطلب دستورالعمل تهیه پلوی ترکیه‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استانبولی پلو یا پلوی ترکیه‌ای غذایی بسیار خوشمره است و برای تهیه آن از مواد غذایی مانند گوشت، برنج، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ... استفاده می‌شود و این غذا نه تنها در ترکیه بلکه در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

- برنج ۴ پیمانه
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

- ابتدا گوشت را به همراه مقداری برگ بو و ادویه، سیر و پیاز می‌پزیم بعد از پخت گوشت آن را کنار می‌گذاریم.

- پیاز را بعد از شستن، پوست می‌گیریم و آن را خرد می‌کنیم داخل ظرفی کمی کره ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت می‌دهیم.

- در این مرحله سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم، شعله گاز را روی ملایم قرار داده و همه مواد را با هم خوب تفت می‌دهیم.

- رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم.

- برنج را شسته و اجازه می‌دهیم چند ساعت خیس بخورد، سپس برنج را با مقداری آب به مواد اضافه میکنیم، (مثل کته دم می‌کنیم) و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

- در مرحله آخر گوشت را در نیم ساعت آخر به پلو اضافه کرده و می‌گذاریم همراه با برنج دم بکشد. پلوی ترکیه‌ای ما آماده است. نوش جان.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
دستور همه غذاهاشون اشتباهه ، اگر پلو ترکیه هست باید با بلغور وگندم درست بشه ،برنج نداره
ناشناس
۰۰:۰۵ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
این که بلغوره ترکیه هست نه برنج