سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فواید گیاه خوراکی پسته کوهی

یک طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نشان داد گیاه خوراکی پسته کوهی هم دارای اثرات آنتی اکسیدانی و هم کاهنده چربی خون است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سید مصطفی نچواک عضو معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه گفت : بر پایه نتایج طرح تحقیقاتی " بررسی تاثیر گیاه پسته کوهی بر فاکتور‌های التهابی و استرس اکسیداتیو در موش‌های دیابتی" که انجام شد مشخص گردید گیاه خوراکی پسته کوهی دارای اثرات آنتی اکسیدانی و کاهنده چربی خون است.

او گفت : اهمیت این یافته این است که دیابت یکی از بیماری‌های متابولیکی است که عوارض مختلفی از قبیل بیماری‌های قلبی عروقی، آترواسکلروز، رتینوپاتی و نفروپاتی را در شخص بیمار ایجاد می‌کند مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی متعددی بر روی گونه‌های مختلف گیاه خوراکی پسته کوهی انجام شده و اثرات مثبت آن‌ها را بر روی فاکتور‌های التهابی، آترواسکلروز، آنتی اکسیدانت، اثرات آنتی دیابتیک، آنتی تومور گزارش شده است و گونه‌ی Pistacia atlantica kurdica یکی از گونه‌های گیاهان جنس پسته کوهی می‌باشد که مطالعات بسیار اندکی بر روی آن انجام گرفته است.

او افزود : از مهمترین یافته‌های این مطالعه که با هدف بررسی تاثیر گیاه پسته کوهی بر فاکتور‌های التهابی و استرس اکسیداتیو در موش‌های دیابتی‌شده صورت گرفت این است که عصاره‌ی هیدروالکلی پسته کوهی منجر به تغییرات سودمند درسطوح لیپیدها، لیپوپروتئین‌های پلاسما، فاکتور‌های التهابی و وضعیت آنتی اکسیدانی در موش‌های صحرایی دیابتی شده می‌گردد .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.