سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش دندونک

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش دندونک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش دندونک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گندم مرغی (گندم با پوست)
شیر
نخود
در صورت دلخواه کمی نبات یا شکر
گردو

کشمش پلویی

بادام


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

یک لیوان گندم رو تمیز کنید و دوبار بشویید؛ داخل آب بریزید تا یک روز کامل خیس بخوره؛ دو سوم لیوان نخود آبگوشتی رو خیس کنید دو تا سه مرتبه آبش رو عوض کنید تا نفخ گیری بشه؛ همزمان با گندم یکروز کامل خیس بخوره، بعد از یکروز آبشونو خالی کنیدو بریزید داخل قابلمه گود تا به همراه آب تمیز به مدت ۷ ساعت خوب و کامل بپزن، وقتی یک بند انگشت آب باقی موندش روی گندم و نخود ۳ یا سه ونیم لیوان شیر اضافه کنید تا مجدد به مدت دو ساعت آروم بپزه با شعله کم تا مزه‌ها بخورد هم برن؛ حالا در صورت تمایل کمی شکر یا نبات اضافه کنید وقتی مخلوطمون خوب قوام اومد و غلیظ شد زیرشو خاموش کنید و داخل کاسه بکشید و روشو با کشمش پلویی شسته شده بادام درختی و گردوی فراوان تزیین کنید؛ در اصل شکر و نبات نمیزنن و شیرینیشو با کشمش تنظیم میکنن، اما من یه کمی شکر اضافه کردم؛ امیدوارم درست کنیدو لذت ببرید.
مغزیجات و کشمش روشو حذف نکنید که اصلا بدون اونا نشدنیه مخصوصا گردو.
اگر اضافه اومد و خواستید فرداش گرم کنید چند قاشق شیر بهش اضافه کنید و بعد داغش کنید.

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.