سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه زعتر ادویه مخصوص آفریقا

زعتر را به صورت تازه در سالاد و غذا، و همچنین به صورت خشک کرده، استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  زعتر نوعی ادویه‌ مخلوط در خاورمیانه و شمال آفریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند زعتر معمولا ترکیبی است از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده است.

زعتر نوعی گیاه است که ما به آن آویشن می‌گوییم و غربی‌ها اوریگامه. با اینحال مزه و طعم و شکل آن در مناطق مختلف دنیا اندکی تفاوت دارد. مثلا زعتر لبنان با زعتر سوریه که به زعتر شامی معروف است در طعم و مزه کمی متفاوت است. زعتر را به صورت تازه در سالاد و غذا، و همچنین به صورت خشک کرده، استفاده می‌کنند.

مواد لازم:

آویشن خشک و پودرشده ۲ پ
کنجد بو داده ۱/۲ پ
سماق ۱/۴ پ
پودرتخم گیشنیز ۱ ق غ
رازیانه نصف ق غ
نمک برحسب تمایل نصف ق چ یا یذره بیشتر.
روغن زیتون ۲ ق غ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و روغن زیتون رو بهش اضافه کرده و با دست خوب به هم میمالیم که روغن زیتون به خورد مواد بره. بعد این پودر رو داخل شیشه در بسته بریزید. ماندگاری بالایی داره. تا سه سال هم قابل نگهداریه به شرطی که روغن زیتون رو بهش اضافه نکنید. فقط موقعی که خواستید از این زعتر استفاده کنید روغن میزنید بهش.

منبع: ashpaz bash

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۰ ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
باسلام این ادوی برای چه غذای استفاده می شه