او افزود: آهنگ توسعه در شهر ایمن سهند با دیگر شهرهای جدید کشور به دلیل اجرای پروژه شهر سالم، تفاوتهای اساسی و بنیادین داشته و تعریف رویکرد گردشگری این شهر را از یک شهر خوابگاهی به یک شهر زنده و پویا سوق خواهد داد، امیدواریم که با تداوم این رویکرد شاهد شهری با شاخصههای شهر کارآمد باشیم.
او خاطرنشان کرد: عدم جذابیت برای سکونت و مشکل جذب جمعیت در این شهرها یکی از مشکلات شهرهای جدید بوده و خوشبختانه با تغییر رویکرد و اجرای پروژه جامع ایمن و مروج سلامت و همچنین اجرای پروژههای فرهنگی و اجتماعی در این شهر، سهند تا پایان ۱۴۰۰ به افق جمعیتی خود دست پیدا میکند، افتتاح آزاد راه «تبریز-سهند» جذابیت و اقبال برای سکونت را در شهر سهند دو چندان میکند.
فرمانداراسکو گفت: تا کنون تعداد ۵۰ جلسه با هدف برنامه ریزی و هماهنگی بین بخشی و اجرای مداخلات و همچنین ۸۰ عنوان مداخله در حوزههای مختلف با مشارکت ۱۲ دستگاه اجرایی توسط کمیتههای تخصصی پروژه شهر سالم انجام شده است و در طول حدود ۳.۵ سال از زمان شروع پروژه مذکور ۱۹۰ میلیارد ریال برای اهداف این پروژه ارزشمند هزینه شده است.
رضی منش افزود: همکاریهای تنگاتنگ و صمیمانه سازمانهای مردم نهاد، تشکلهای دانش آموزی و دانشجویی، خانه مشارکت مردمی و نماینده گروههای مردمی، نقطه قوت این پروژه بوده و برای بقا و پایداری و نهادینه شدن نیازمند ظرفیت نهادهای مردمی است، تا کنون نزدیک به ۷۰ کارشناس زبده در بخشهای مختلف با این پروژه همکاری داشتهاند.
او اذعان کرد: از زمان ابلاغ پروژه از سال ۹۵ شاهد ارتقای شاخص مربوط به زیرساختها، شاخص بهداشت محیط، بهداشت روان و شاخصهای اجتماعی و آموزشی هستیم و افزایش مراکز جامع سلامت، تعداد مطبهای خصوصی، تعداد پایگاههای فوریتهای پزشکی، پایگاه آتش نشانی، فضای سبز و تصفیه خانهها از جمله این شاخصها است.
او با اشاره به اینکه برای رسیدن به ۱۰۰ شاخص شهر سالم اقدامات و برنامههای گستردهای در شهر سهند انجام شده است افزود: کمپینهای کاهش مصرف نمک، روغن، قند و شکر و همچنین کمپین مصرف شیر و لبنیات، کمپین افزایش فعالیت فیزیکی و کمپین کنترل خشم و پرخاشگری از جمله برنامهها در راستای اصلاح سبک زندگی در جامعه و خانواده، اجرای طرح فرهنگی، گل به جای سیگار، برنامه مدرسه آگاه، طرح اورژانس یار از جمله این اقدامات در این حوزه است.
انتهای پیام/