او گفت : در این چند ماه به سختی حقوق حدود ۳۰ نفر پرسنلی که در نمایشگاه کار میکنند را پرداخت کردیم و ادامه این روند بسیار دشوار است.
نایب رئیس نمایشگاه بینالمللی کرمانشاه افزود: با ادامه این وضعیت، نمایشگاه بینالمللی کرمانشاه بعد از حدود ۲۰ سال فعالیت قابل توجه در آستانه ورشکستگی قرار میگیرد که احیا آن بسیار دشوار خواهد بود.
سلیمی از نمایشگاه به عنوان برندی برای پویایی اقتصاد و بازرگانی کرمانشاه یاد کرد و افزود: نمایشگاه کرمانشاه در زمینه برپایی نمایشگاههای داخلی و بینالمللی عملکرد خوبی داشته و حیف است از دست برود.
او ادامه داد: علاوه بر ۳۰ نفر نیروی ثابت، ۱۰۰ نفر نیرو نیز در زمان برپایی نمایشگاه سر کار بودند که با این روند معیشت آنها در خطر است.
او با اشاره به پیگیریهای متعددی که برای برپایی نمایشگاههای تخصصی و معدود انجام شده، ادامه داد: برای این منظور نیازمند موافقت ستاد کرونای استان هستیم.
نایب رئیس نمایشگاه بینالمللی کرمانشاه افزود: دلیل مخالفت ستاد کرونا این است که برپایی نمایشگاه ممکن است به شیوع بیماری دامن بزند، این در حالی است که در سطح شهر کرمانشاه بازارهای سرپوشیده بسیاری داریم که ازدحام و تراکم جمعیت در آنها بسیار بیشتر از نمایشگاه است.
سلیمی گفت: از سوی دیگر ما قصد نداریم نمایشگاههای شلوغی مانند نمایشگاه پاییزه را برگزار کنیم، بلکه هدف ما برپایی نمایشگاههای تخصصی با جمعیت کم است که مخاطبان خاص خود را دارد.
او نمایشگاه تجهیزات پزشکی را یکی از مهمترین این نمایشگاهها دانست که در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا میتواند بسیار مفید باشد.
نایب رئیس نمایشگاه بینالمللی کرمانشاه افزود: در صورت برپایی هرگونه نمایشگاه، تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت خواهیم کرد و اجازه بروز مشکل را نمیدهیم.
سلیمی ادامه داد: در برخی از استانهای دیگر با تصمیم ستاد استانی کرونا، برپایی نمایشگاهها به صورت محدود و تخصصی انجام شده است.
انتهای پیام/د