سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان:

برنج ۳ پیمانه
بادمجان متوسط ۲ عدد
بادام ۱۰۰ گرم
مرغ ۱/۲ مرغ
پیاز متوسط ۱ عدد
ادویه و زعفران به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت ۱/۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان:

برنج را حدود ۱ تا ۲ ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه‌ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود ۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته می‌شود.)

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان‌ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آن‌ها نمک پاشیده و پس از ۱۰ دقیقه آن‌ها را شسته، خشک کرده و در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می‌خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجان‌ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آن‌ها بریزید.

مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت ۱ ساعت بگذارید و نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
افسرحسنی
۱۳:۳۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
باسلام خیلی عالی بود سپاس