به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان:
برنج ۳ پیمانه
بادمجان متوسط ۲ عدد
بادام ۱۰۰ گرم
مرغ ۱/۲ مرغ
پیاز متوسط ۱ عدد
ادویه و زعفران به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت ۱/۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان:
برنج را حدود ۱ تا ۲ ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمهای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود ۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته میشود.)
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجانها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آنها نمک پاشیده و پس از ۱۰ دقیقه آنها را شسته، خشک کرده و در تابهای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که میخواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجانها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آنها بریزید.
مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت ۱ ساعت بگذارید و نوش جان کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/