سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه میتلف

آموزش پخت میتلف یا رولت گوشت را در مطلب زیر ببینید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  میتلف مخلوطی ازگوشت، سبزیجات و سایر مواد خوراکی است که به صورت قالبی پخته می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
آرد ۰.۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده ۴ ق غ
جعفری خرد شده ۳-۲ ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ

طرز تهیه:
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می‌کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه می‌کنیم.
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می‌کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می‌پاشیم. ومایه را داخل قالب ریخته
وبرای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می‌پزیم.
(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)
قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای یام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
الهه
۲۰:۰۷ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
دعا کنید کم کم همون سبزیجات رو هم بشه تهیه کرد و خورد...
ناشناس
۲۱:۳۷ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
با سلام
در مورد غذاهای گوشتی من بارها انتقاد داشته ام اما متاسفانه هیچکدام از انتقادات بنده
منعکس نشده
عزیزان با این گرانی گوشت ، قدرت خرید کم شده ، لطفا غذاهای گیاهی آموزش دهید
چون کم کم با این گرانی گوشت داریم گیاهخوار می شویم. با تشکر
ناشناس
۰۱:۲۲ ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
افرین برشما