سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در وعده صبحانه

متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بی تردید بهترین راه برای آغاز یک روز خوب و پرانرژی، داشتن یک صبحانه سالم و مقوی است. متخصصان می‌گویند وعده صبحانه بسیار پر اهمیت است، زیرا فرد در طول شب نزدیک به ۱۰ ساعت غذایی مصرف نکرده و بدن نیازمند تامین انرژی است. از این رو، داشتن یک صبحانه مقوی و سالم که بتواند علاوه بر تامین ویتامین و پروتئین، باعث تقویت متابولیسم (سوخت و ساز) بدن شود، اهمیت دارد.

یکی از مواد غذایی فوق العاده برای وعده صبحانه پنیر است. در این گزارش به ۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در صبحانه می‌پردازیم.

۱- سرشار از پروتئین و املاح

پنیر دارای درصد بالایی پروتئین است و همین امر باعث می‌شود فرد برای مدت طولانی‌تر در طول روز احساس سیری کند. فرآیند هضم پنیر در معده با کندی صورت می‌گیرد و باعث می‌شود ترشح مواد شیمیایی بدن که باعث احساس سیری می‌شوند، افزایش یابد.

فراتر از پروتئین بالا، پنیر سرشار از چربی، آهن، کلسیم و منیزیم است. از همین رو، پنیر بهترین گزینه برای سلامت بدن در وعده صبحانه است. خوردن پنیر در وعده صبحانه علاوه بر تامین انرژی بدن، می‌تواند باعث تندرستی و نشاط شود.

۲- افزایش سطح انرژی بدن و لاغری

پنیر مخلوط بسیار عالی از مواد مغذی است که می‌تواند برای کسانی که به حفظ وزن خود اهمیت می‌دهند، گزینه مناسبی باشد. پنیر باعث افزایش انرژی بدن می‌شود و می‌تواند فرد را در طول روز پرانرژی نگاه دارد. اگر می‌خواهید روز خود را پرانرژی آغاز کنید ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پنیر خام را در وعده صبحانه خود بگنجانید.

متخصصان علوم تغذیه همواره تاکید دارند نخستین گام برای کاهش وزن این است که مصرف پروتئین در رژیم غذایی افزایش یابد. پروتئین برای مدت طولانی در فرد احساس سیری ایجاد می‌کند و همین امر باعث کاهش مصرف مواد غذایی از سوی انسان می‌شود. پنیر یکی از منابع بسیار مناسب پروتئین است. بخصوص کسانی که گیاه خوار هستند می‌توانند با گنجاندن پنیر در رژیم غذایی خود، پروتئین بدنشان را تامین کنند.

۳- کربوهیدرات پایین

پنیر از مواد غذایی است که کربوهیدارت پایینی دارد. هر یکصد گرم پنیر درست شده از شیر گاو تنها یک گرم کربوهیدرات دارد. از همین رو، پنیر گزینه مناسبی برای کسانی است که به دنبال کاهش وزن هستند. ۲۸ گرم پنیر تنها ۸۲ کالری انرژی دارد.

۴- منبع خوب کلسیم

بدن انسان وابستگی زیادی به کلسیم دارد. کلسیم در حفظ سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. توصیه می‌شود به طور روزانه و مستمر از لبنیات و بخصوص پنیر برای تامین کلسیم بدن استفاده شود. با افزایش سن خطر پوکی استخوان در افراد افزایش می‌یابد. از این رو، اهمیت دارد افراد دارای کهولت سن مصرف لبنیات و پنیر را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

۵- مناسب برای بیماران

پنیر فواید بی شماری بخصوص در کسانی که از بیماری‌ها رنج می‌برند، دارد. پنیر برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند بسیار مفید است. پنیر همچنین سرشار از اسید چرب امگا ۳ است که برای رشد ذهنی کودکان اهمیت زیادی دارد.

همچنین پنیر برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، مفید است. مصرف پنیر باعث تنظیم فشار خون در افراد شده و سطح کلسترول خون را کنترل می‌کند.

با این حال، متخصصان علوم تغذیه می‌گویند انسان‌ها باید در مصرف هر مواد غذایی اعتدال و میانه روی را رعایت کنند. همچنین تاکید می‌شود افراد پنیر را حتما با گردو مصرف کنند. مشاهده شده است برخی افراد به مصرف پنیر حساسیت نشان می‌دهند که بهتر است این افراد از پنیر‌های تولید شده از شیر گاو استفاده نکنند.


بیشتر بخوانید

وعده غذایی که حذف آن باعث ریزش موهایتان می‌شود

هشدار؛ صبحانه نخورید چاق می‌شوید

۱۰ ترفند غیررژیمی که به شما کمک می‌کند به راحتی وزن کم کنید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۴۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۱
از نظر علمی و طب سنتی پنیر صبحانه خیلی هم ضرر داره
ناشناس
۲۲:۰۳ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
پنیر وباید با گردو و زیره خورد تا کاملتر بشه. ولی بعضی از دوستان درست میگن خیلی گرون شده همه چی. بیشتر مردم واقعٱ نمی تونن حتی نون وپنیر که ساده ترین غذای ایرانیه تهیه کنن. خدا به دادمون برسه
ناشناس
۲۰:۳۱ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
از فردا پنیر هم گرون میشه ...
Ela
۱۷:۳۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
بد نبود
بازم ممنون برای متن مفیدتون
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
اونم پنیر های بی کیفیت و بی خاصیت ایرانی
ناشناس
۰۴:۳۶ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
مردم پنیرم دیگه نمیتونمد بخورن از چی میگید چند دقت دیگه نونه خشکو باید زد به خورد البته اگه ابها رو هم نفروشند
هلیا
۰۱:۳۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
خخوب بود
ناشناس
۲۰:۵۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
اتفاقا خوردن پنیر در وعده صبحانه اشتباهه
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
تکبیر
منصور
۱۴:۱۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
پنیر خیلی خاصیت داره // قبول دارید ؟؟
ناشناس
۰۹:۰۰ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
اره چون قدرت تفکر و هوشیاری رو از ادم میگیره
منصور
۱۴:۱۲ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
ما که از مرفهین بیدردیم خاویار میخوریم // مرفه بیدرد اینقد خوبههههههههه //
پویا
۱۱:۴۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
یک دلیل برای عدم مصرف: پول خرید ندارم. (شکم گشنه خورشت نمی خواد به نرم تر ار سنگ هم راضیه)
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
عزیز دلم اسلام گفته حتی پنیر و گردو را در وعده صبحانه نخورید و در وعده شام بخورید هیچ حرف اسلام بی دلیل نیست
ناشناس
۲۰:۲۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
خخخخخخ
rahim
۱۰:۴۶ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
دو هفته قبل از مضرات پنیر در وعده صبحانه میگفتید حالا بر عکس شد. در انتخاب خبر ها معلوم است فقط کمیت خبر برایتان مهم است و به کیفیت خبر کاری ندارید.