سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه زینگر برگر با سس پنیر گودا

در گزارش زیر طرز تهیه زینگر برگر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همبرگر مرغ سوخاری یا زینگر برگر یکی از محبوب‌ترین انواع برگر در سرتاسر دنیاست. البته از آنجایی که در تهیه زینگر برگر از گوشت مرغ استفاده می‌شود برخی کارشناسان آشپزی بر این باورند که به جای همبرگر مرغ بهتر است بگوییم برگر مرغ. با این همه نام همبرگر مرغ یا زینگر برگر بیشتر بر سر زبان‌ها و به عبارتی جا افتاده است.


مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ: ۶ تکه

شیر: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر گودا: ۱۲ ورقه

لیمو ترش: نصف یک عدد

سس فلفل: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری

تخم مرغ: ۲ عدد


مواد لازم برای سوخاری کردن برگر مرغ

آرد گندم یا آرد سفید: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نمک: ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر پاپریکا، پودر سیر: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه

برای درست کردن زینگر برگر یا برگر مرغ سوخاری ابتدا با بیفتک‌کوب سینه مرغ را بکوبید. سپس سینه مرغ را به همراه مقداری آب، فلفل، نمک و زردچوبه بپزید تا فقط نیم پز شود. ۱۵ دقیقه زمان کافی است.

 

در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید و به همراه چند قاشق آب و ترکیب ادویه گفته شده ترکیب کنید تا یکدست شود. در یک بشقاب آرد گندم یا آرد سفید را بریزید (می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید، اما استفاده از آرد گندم باعث می‌شود زینگر برگر شما حسابی پولکی شود). حالا سینه‌های مرغ پخته شده را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد گندم یا آرد سوخاری بغلتانید. این کار را دو بار تکرار کنید. یعنی یک بار دیگر در تخم مرغ و آرد بغلتانید.

در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد تکه‌های مرغ را در آن سرخ و سوخاری کنید. هر دو طرف را سرخ و طلایی کنید. در این فاصله شیر و پنیر گودا را با هم روی بخار آب یا سماور به روش بن ماری آب کنید. مرتب با چنگال هم بزنید تا پنیر گوله نشود.

 

یک تابه دیگر را روی حرارت ملایم گاز گرم کنید و نان برگر را از وسط با دقت به دو نیم تقسیم کنید. هر دو قسمت نان را در تابه قرار دهید تا داغ و گریل شود. (این کار اختیاری است، اما برشته شدن نان باعث می‌شود که به خاطر خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سریع خیس نشود).

در هر کدام از برش‌های نان‌های برگر خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو بچینید، روی آن‌ها یک تکه زینگر برگر بگذارید و روی برگر را پنیر گودای مذاب بریزید و یک برش نان دیگر روی آن قرار دهید. اگر سس پنیر دوست ندارید از سس کچاپ استفاده کنید.

 

برای درست کردن زینگر برگر به جای سینه مرغ از ران مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.