او افزود: اتفاقاً پیش از برنامه رأی اعتماد، زیرمجموعههایی از وزارتخانه تماس میگرفتند و درخواست رأی موافق به مدرس خیابانی را داشتند. آنچه در صحن مجلس مطرح شد، این بود که عدهای از مافیای خودرو میخواهند وزیر پیشنهادی رأی نیاورد.
محبی نجم آبادی اظهار کرد: از کسانی که همشهری من بودند و یا وزیر پیشنهادی را میشناختند، گاه با من تماس میگرفتند که ما پرسشهایمان را درباره فرد پیشنهاد شده بپرسیم تا آنها پاسخ دهند. به علاوه مخالفان هم تماس میگرفتند و بیان میکردند که به چه دلایلی رأی اعتماد ندهیم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات تصریح کرد: این لابیها چه اشکالی دارد؟ این مجلس، مجلسی نیست که خدای ناکرده با آن معاملهای رخ دهد.
او اضافه کرد: قاطبه همکارانم در آرای خود نشان دادند که وارد چنین فضاهایی نمیشوند و نگاهشان سیاسی نیست. در رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت، هم موافقان و هم مخالفان همراه نیروهای انقلابی هستند و دعوا بر سر یک کار کارشناسی بود.
بیشتر بخوانید
چهارشنبه، ۱۵ مرداد عباس گودرزی، نماینده بروجرد در جلسه رأی اعتماد به حسین مدرس خیابانی، وزیر پیشنهادی صمت، ضمن اعلام مخالفت با او گفت که برای تأثیر در رأی گیری، «کارچاقکن»ها در راهروهای مجلس حاضر میشوند.
انتهای پیام/